Verano

“Bij zonwering moet je een gevoel creëren van gezellig samen in de tuin met een hapje en een drankje!”, aldus Frank Pulles. Hij is eigenaar van het zonweringsmerk Verano. In 2002 hebben ze als één van de eerste producenten het eigen merk Verano in de markt gezet. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een begrip in de zonweringsbranche. Daarom lichten wij dit kwalitatief goede merk voor jou uit.

Make this your moment

Verano gelooft dat zij het merk zijn dat mensen handvatten geeft voor het leven met middelen en manieren om mooie momenten te creëren. Wij kunnen dat eigenlijk alleen maar beamen. Met de producten van Verano wordt een fijne leefomgeving gecreëerd wat je uiteindelijk het ultieme gevoel geeft van thuiskomen. Zij willen ervoor zorgen dat jij, zowel binnen als buiten, elk moment van de dag jezelf kunt zijn. Met de producten van Verano heb je controle over jouw leefomgeving. Controle over de toegang tot je woning, klimaat, het licht en de sfeer in huis. Uiteindelijk draait het allemaal om jou en moet je van jouw huis jouw thuis maken!

Als de grootste zonweringsfabrikant van de Benelux zorgt het merk ervoor dat jij, zowel binnen- als buitenshuis, het leven zo comfortabel mogelijk kunt beleven. Het merk kan snel schakelen, omdat de productie op Nederlandse- en Belgische bodem plaatsvindt. Met daarbij het uitgebreide assortiment, de korte levertijden en de eigen researchafdeling. Dit maakt hen één van de betrouwbare merken op het gebied van zonwering.

Het veelzijdige assortiment

Jouw tuin en terras zijn tijdens het voorjaar en de zomer wel dé plekke bij uitstek om de meeste tijd door te brengen. Om zo lang mogelijk van het buitenleven te genieten, zijn de producten van Verano van toegevoegde waarde. Met het veelzijdige assortiment buitenzonwering kun je langer genieten van het buitenleven. Het kopen van zonwering is een investering voor de komende jaren. Om tot een goede beslissing te komen wat het beste bij jou past, is het wel zo fijn om de opties te kunnen bekijken. Want voor elke smaak en stijl is er wel een passende oplossing te vinden.

Je creëert met de zonwering schaduwrijke plekken in de tuin en in jouw woning. Je houdt jouw woning heerlijk koel en geeft jouw interieur de finishing touch. Ook vergroot je de privacy in huis en heb je de mogelijkheid om gemakkelijk energie te besparen. Met de meer dan tien verschillende types zonwering is er altijd een geschikte oplossing voor jouw wensen.

Tuin en terras

De tuin en het terras zijn toch bij uitstek de plekken om de meeste tijd door te brengen wanneer het warm is. Met onder andere de zonneschermen, terrasoverkappingen, lamellendaken en andere oplossingen kun je langer en intenser genieten van jouw tuin.

Gevel

Ramen en de gevelpartij beslaan een groot oppervlak van jouw woning. Deze elementen spelen daarom een belangrijke rol in de lichttoevoer en isolatie van de woning. Met producten zoals ritsscreens, rolluiken, uitvalschermen, markiezen krijg je hier zelf de controle over en zorg je uiteindelijk voor optimaal comfort van jouw woning.

Ben je ook enthousiast geworden van de producten van Verano en is dit de oplossing voor jouw woning? Kom dan eens langs in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken en onze adviseurs zonwering geven jou graag advies wat het beste bij jouw woning en stijl past!

Plan een afspraak met één van onze adviseurs

filter en sorteer