vtwonen bank

Geen producten gevonden voor deze selectie.
filter en sorteer

Met een vtwonen bank zit je niet alleen ontzettend lekker, de banken zijn ook nog eens ontzettend stijlvol! Bij Boer Staphorst heb je de mogelijkheid om voor een prachtige vtwonen bank te kiezen. Om je een idee te geven van de verschillende banken, hebben we onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

Bank Brush

Een stoere en tegelijk zachte bank is Brush. De bank heeft vloeiende rondingen in de leuningen, met een vintage afwerking. De aaibare, fluwelen stof van de bank zorgt voor wat meer pit, typisch een twist van vtwonen.

Bank Crew

Een vtwonen bank is de Crew, een echte eyecatcher! Het is een hoekbank die niet ontzettend groot overkomt. De bank draagt als ware naaldhakken van maar liefst 18 centimeter hoog. Hierdoor staat Crew er opvallend sierlijk en luchtig bij. De bank heeft een prachtige luxe uitstraling, door de suède stof. Combineer dit met een stijlvol marmerlook tafeltje en de new classic stijl is een feit!

Bank Sleeve

Of je nu in je eentje languit op de bank wilt lezen, of juist samen een avondje Netflix wilt kijken met de vtwonen bank Sleeve kan het allemaal. Want morgen kan de boel weer tegenover elkaar of als hoekbank neergezet worden, als familie of vrienden langskomen. Sleeve is een leuningloze bank en tilt het type modulaire bank naar een hoger level. Je kunt namelijk volop variëren qua opstelling!

Bank Skin

De bank Skin is er een met robuuste lijnen en een zachte zit. De bank heeft een hoekige vorm en gecapitonneerde rug en zitting, een soort van moderne versie van de chesterfield bank. De stof is erg bepalend voor de sfeer, met een fluwelen uitvoering ga je voor de soft touch, in leer voor een stoere look!

Een bank zonder zorgen

Boer Staphorst doet er alles aan om er voor te zorgen dat jij zorgeloos van je vtwonen bank kunt genieten. Ga voor optimaal gemak en kies voor de All in House Service. Dan weet je zeker dat je 5 jaar lang gegarandeerd bent van hulp bij eventuele calamiteiten bij jouw bank en/of fauteuil. Deze service gaat dan verder waar de normale fabrieksgarantie ophoudt.

Ontdek de All in House service

Wil jij graag een vtwonen bank? Kom proefzitten in onze ruime showroom en krijg persoonlijk advies van onze woonspecialisten.

Bekijk de openingstijden