Zuiver vloerkleed

Het is een echt designmerk, Zuiver! De naam van dit designlabel zegt het al meteen, de kernwaarden zijn puurheid en originaliteit. Alle items hebben pure vormen en zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol. De ontwerpers hebben een prachtige collectie samengesteld, met onder andere banken, tafels, lampen en stoelen. Maar ook… vloerkleden! Er is een grote variatie in kleuren en stijlen te vinden, doordat de ontwerpers uit alle windstreken komen. Zowel jong als oud heeft zijn naam aan dit oer-Hollandse merk verbonden!

Extra warmte en comfort

Een vloerkleed van Zuiver voelt zich in ieder interieur thuis. De diversiteit in kleuren, materialen en afmetingen zorgt ervoor dat je zeker weet dat er altijd een vloerkleed is dat perfect in jouw woonkamer, hal of slaapkamer past! Het is toch een heerlijk idee, dat wanneer je ’s ochtends uit bed kruipt, je op een zacht en warm vloerkleed landt? Een perfecte kandidaat hiervoor is vloerkleed Trijntje. Door het unieke patroon, waan je je in verre Oosterse en mystieke oorden waar je heerlijk met blote voeten overheen loopt. En dat in je eigen huis!

Shop Zuiver online!

Een echte eyecatcher

Wil jij graag een vloerkleed in huis dat de aandacht trekt? Dan is het vloerkleed Marvel van Zuiver echt iets voor jou! Een vloerkleed uit deze collectie zorgt voor dé finishing touch van de woonkamer. Het Bliss Carpet is in samenwerking met bekende Belgische tapijtmakers ontworpen. De prachtige kleed heeft en speels patroon, dat ontzettend goed opvalt door de verschillende poolhoogtes en de wolmix. Door de verschillende weeftechnieken wordt het kleed nog interessanter! Bovendien is Bliss verkrijgbaar in twee kleurencombinaties, kun je kiezen uit drie royale maten en is ook een ronde versie. Welke past perfect in jouw woonruimte?

Wil jij graag een Zuiver vloerkleed in huis? Kom langs in onze winkel om het assortiment te ontdekken. 

Onze openingstijden

filter en sorteer