Eigen werkplaats

Het kan gebeuren dat een machine kapot gaat of onderhoud nodig heeft. In de werkplaats van Boer Staphorst kunt u terecht voor onderhoud, grote of kleine beurt en onderdelen.

Voordelen

  • onderhoud aan tuin- en parkmachine van alle bekende merken
  • reparaties met zorg uitgevoerd
  • inruil mogelijk
  • slijpservice
  • deskundige monteur
  • ophalen en terugbrengen van een machine mogelijk (binnen de gemeente Staphorst is het zelfs gratis)

Tuin- en parkmachines
Waar moet ik op letten als ik mijn kettingzaag gebruik? Hoe zit dat ook alweer met het instellen van de maaihoogte van mijn zitmaaier? Stel uw vragen over gebruik en toepassing van tuinmachines aan één van onze vakkundige monteurs.

Garantie
Wij gaan altijd voor kwaliteit. Voldoet uw aankoop toch niet aan uw verwachtingen? Voor garantieregelingen op gereedschap en machines, gekocht bij Boer Staphorst, gaat u naar onze werkplaats. Onze monteurs kijken hoe wij u het beste kunnen helpen. Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen.

Inruil, onderhoud en reparatie tuinmachines
Heeft uw zitmaaier een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig? Bent u in het bezit van een oude of kapotte tuin- of parkmachine en wilt u deze laten repareren of inruilen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Inruil, onderhoud en reparatie is mogelijk op alle machines.

Reparaties elektrisch gereedschap
Is uw boormachine kapot en valt dit buiten de garantie? Ook voor reparatie van bijna al het elektrisch gereedschap kunt u bij ons terecht.

Slijpservice
Niks vervelender dan een botte zaagketting, heggenschaar of gazonmaaier. Maak gebruik van onze slijpservice. U zult merken dat de klus weer een stuk eenvoudiger wordt met scherp gereedschap.

Onderdelen
Handige klussers repareren hun eigen gereedschap. Bij ons bestelt u daarom eenvoudig onderdelen van alle bekende merken.

Exclusief dealer van DOLMAR
Boer Staphorst is exclusief dealer van DOLMAR bos- tuin- en parkmachines. Dit betreft een ruim assortiment machines voor de particuliere en de professionele gebruikers. DOLMAR is onderdeel van het wereldwijd bekende MAKITA concern, waarvan wij ook de PowerTools leveren.

filter en sorteer