Eigen werkplaats

Voer jij regelmatig (grote) klussen uit waarbij je gereedschap en/of machines gebruikt? Dan wil je dat deze benodigdheden lang meegaan. Maar het kan wel eens gebeuren dat er iets kapot gaat of onderhoud nodig heeft. Dan ben je in de werkplaats van Marcel, op de tuinafdeling, aan het juiste adres! Marcel helpt je graag verder in zijn werkplaats met het juiste onderhoud en onderdelen.

Waarom is onderhoud belangrijk?

Gereedschap, of dit nu elektrisch gereedschap is of tuingereedschap, kan bij het juiste gebruik jaren meegaan. Je wilt immers niet dat de werkzaamheden stil komen te liggen als het gereedschap het begeeft. Goed onderhoud en juist gebruik van gereedschap en machines is dus heel erg belangrijk.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van de apparaten en houdt het klussen plezierig en veilig. Dit is ook niet geheel onbelangrijk! Door een onderhoudsmonteur het onderhoud uit te laten voeren, weet je altijd zeker dat jouw gereedschap jaren mee kan. Maar jij kan ook het verschil maken! Sowieso is het belangrijk om na elke klus het gereedschap schoon te maken.

De voordelen van een werkplaats bij Boer

  • Mogelijkheid van onderhoud aan tuin- en parkmachines van alle gerenommeerde , bekende merken
  • Een deskundige onderhoudsmonteur met verstand van zaken
  • Reparaties worden met zorg uitgevoerd door de onderhoudsmonteur
  • Inruil mogelijkheid
  • Slijpservice
  • Ophalen en terugbrengen van een machine is mogelijk (binnen de gemeente Staphorst is dit zelfs gratis)

Waarvoor kun je terecht bij in de werkplaats?

In de werkplaats van Marcel kun je terecht voor verschillende soorten services voor jouw gereedschap. Heb je een zitmaaier of grasmaaier welke een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig heeft? Ben je in het bezig van een oude of kapotte machine en wil je deze laten repareren en/of inruilen? Dat kan! (Jaarlijkse) onderhoud, reparatie en inruilen is mogelijk voor al jouw machines.

Wil je liever zelf aan de slag om jouw gereedschap te repareren? Dat mag natuurlijk! Maar heb je wel de juiste onderdelen nodig? Ook dan kunnen wij je helpen! Bij ons bestel je eenvoudig de onderdelen die jij nodig hebt voor jouw gereedschap zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt.

Boer Staphorst gaat altijd voor kwaliteit. Heb jij recent een aankoop van gereedschap en/of machine bij ons gedaan en functioneert de aankoop toch niet helemaal naar jouw verwachtingen? Dan kan Marcel kijken hoe hij jou het beste kan helpen. Samen proberen we ervoor te zorgen dat je weer snel verder kunt met jouw klus. Is bijvoorbeeld jouw boormachine kapot en valt dit buiten de garantie? Geen zorgen! Ook voor reparatie van bijna al het elektrisch gereedschap kun je bij Marcel terecht, zelfs wanneer de garantie verlopen is.

Ben jij veelvuldig in de weer met kettingzagen, heggenscharen of gazonmaaiers? Niet vervelender dan een botte zaag. Ook dan kun je in de werkplaats terecht. Maak gebruik van de slijpservice en de klus klaar je eenvoudiger met scherp gereedschap. Maar misschien heb je wel gewoon een vraag over bijvoorbeeld hoe je jouw zitmaaier het beste instelt qua hoogte? Stel gerust jouw vraag aan de onderhoudsmonteur, ook hier kan hij jou bij helpen.

Voor verschillende services kun je dus terecht in de werkplaats van Marcel. Hij helpt je graag verder met het onderhoud van jouw machines en/of gereedschap. De actuele prijzen zijn te vinden op de deur van zijn werkplaats op de tuinafdeling. Dus kom gezellig langs! Of bel van tevoren even als je nieuwsgierig bent naar de kosten.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer