Industriële deuren

Industriële deuren

Industrieel wonen is nog steeds dé trend van het moment! In veel elementen zoals meubelen, lampen en vloeren zien we de industriële stijl terugkomen. Toch zien we bij deuren deze industriële stijl ook steeds vaker terugkomen. Zo deelden we eerder al een blog over de industriële Nero Legno deuren van Austria, maar ook het deurenmerk Skantrae heeft een serie industriële deuren.

Robuust & Stoer

De industriële woonstijl kenmerkt zich vooral door de stoere en robuuste items. De deuren uit de series van Austria en Skantrae sluiten hier dan ook perfect op aan. Mooie industriële deuren met een stalen look maar dan gemaakt van hout. Dat maakt dat de deuren betaalbaar zijn en door de minimalistische vormgeving echte eyecatchers voor in je interieur.

Houten binnendeuren met een stalen look

Normaliter betaal je een vermogen voor een echte stalen deur met de kenmerkende industriële look, maar het merk Austria heeft daar iets op bedacht. Ze hebben namelijk met de Nero Legno serie een mooi en betaalbaar alternatief gecreëerd: houten binnendeuren met een stalen look. Deze zwarte binnendeuren zijn daarnaast afgewerkt met glas voor een ruimtelijk effect. De deuren uit deze serie zijn te bewonderen in onze showroom.

Lees hier de blog over deze deuren

Strakke vormgegeven houten binnendeuren

Naast de industriële deuren van Austria heeft Skantrae ook een volledig nieuwe deurenlijn: Skantrae SlimSeries. Deze deuren zijn geïnspireerd op de zwarte, stalen deuren en de minimalistische trend. Strak vormgegeven houten binnendeuren met extreem smalle deurstijlen. De serie bestaat uit 11 modellen, allen zwart voorbehandeld. Deze deuren hebben een KOMO- en FSC-certificering en dat betekent dat er naast het trendy design, ook aandacht is geschonken aan duurzaamheid.

De designdeuren zijn leverbaar in vele stompe standaardmaten, vlakverdelingen en roedebreedtes. Deze deuren zijn geschikt voor stompe kozijnen, maar kunnen ook perfect als schuifdeur worden ingezet. Hiervoor heeft Skantrae een speciale collectie van moderne grepen en kommen ontwikkeld. Bovendien heeft Skantrae geheel in minimalistische stijl een schuifdeur-ophangsysteem, om deze unieke deuren optimaal tot zijn recht te laten komen!

Taatsdeuren: anders dan een gewone deur

In deze interieurstijl zijn ook taatsdeuren verkrijgbaar, die je vindt in onze showroom. Maar wat zijn taatsdeuren nu precies? Taatsdeuren zijn net even anders dan gewone deuren. Ze hebben een scharnier in zowel de vloer als het kozijn bovenin. Dit is ideaal want zo creëer je het effect van een klapdeur.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment industriële deuren? Kom dan eens gezellig langs op onze deurenafdeling om het veelzijdige assortiment te ontdekken! Onze adviseurs staan voor jou klaar om je graag verder te helpen met het vinden van de juiste deur.

Bekijk hier onze openingstijden

Delen