Industriële Nero Legno binnendeuren

Industriële Nero Legno binnendeuren

Industrieel wonen is een zeer grote trend op het gebied van interieur! In de meubelen, lampen en vloeren zien we steeds de industriële stijl terugkomen, maar tegenwoordig zien we op het gebied van deuren ook de stijl steeds meer terugkomen. Het deurenmerk Austria heeft daarom ook deze stijl in de nieuwe Nero Legno serie gestopt. Welke nu te bewonderen zijn in onze showroom.

Nero Legno binnendeuren

Waar je voorheen eventjes moest sparen voor een stalen deur met de kenmerkende industriële look, heeft Austria een mooi en betaalbaar alternatief met de Nero Legno serie. De serie bestaat namelijk uit houten binnendeuren met een stalen look. Deze zwarte binnendeuren zijn met glas en van hout. Mooi in elk huis!

Zes verschillende modellen

De houten Nero Legno binnendeuren zijn vanwege de ranke profilering alleen in een stompe versie beschikbaar. Speciaal voor deze uitvoering hebben de ontwerpers van Austria bijpassend beslag geselecteerd. In de Nero Legno uitvoering zijn 6 verschillende modellen verkrijgbaar: drie glasdeuren en drie dichte deuren. Naast de onderstaande modellen is een drie vlaks model ook leverbaar met glas of panelen als deur-kozijn combinatie.

Bekijk het uitgebreide assortiment industriële deuren

Alle mogelijke varianten bestelbaar

Naast deze standaard modellen zijn maatwerk varianten bestelbaar in ieder mogelijke afmeting. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de Nero deuren. Deze stoere industriële binnendeuren zijn nu te bewonderen in onze showroom.

Bekijk de openingstijden

Delen