Een gave marmoleum betonlook vloer!

Een gave marmoleum betonlook vloer!

De marmoleum vloer wordt steeds populairder, helemaal die met een stoere betonlook! Vooral met een marmoleum betonlook vloer krijg je een strakke uitstraling in jouw interieur. Het geeft een stoer effect van een echte industriële betonvloer maar dan met de voordelen van een marmoleum vloer.

Kies jij voor marmoleum?

We zien steeds vaker de keuze voor een marmoleum vloer in het interieur. Maar tegenwoordig valt de keuze ook vaak op een beton- of gietvloer. Ga daarom voor de combinatie van beide, kies voor een marmoleum vloer met betonlook. Dit ist toch wel het perfecte alternatief voor een échte beton- of gietvloer. Want ten opzichte van een beton- of gietvloer brengt een marmoleum vloer een aantal voordelen met zich mee. Een marmoleum vloer voelt namelijk niet alleen een stuk zachter aan dan een echte betonvloer, het is daarnaast ook warmer aan je voeten en heeft minder onderhoud nodig. Bovendien is een marmoleum vloer ontzettend duurzaam. Al met al genoeg redenen om te kiezen voor deze vloer!

Ontdek meer van onze vloeren

De mooiste kleuren

Wie denkt dat een marmoleum vloer met betonlook alleen maar een grijze kleur kan hebben, diegene heeft het mis! Je kunt zeker denken aan een stoere, diep grijze kleur. Maar wil je liever wat warmte in huis? Kies dan bijvoorbeeld voor een beige kleur! Een marmoleum vloer is kamerbreed te leveren of in tegels als een click variant.

Marmoleum vloeren van vtwonen

Met marmoleum gaan planet friendly en Dutch design perfect samen. Want marmoleum wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd. Dus welk design je ook kiest, je kiest altijd voor het milieu. Dat maakt marmoleum mooi voor binnen én goed voor buiten. Speciaal voor jou hebben de designers van vtwonen een selectie gemaakt voor een uniek en levendig interieur. Marmoleum is eindeloos te combineren en heeft een hele lange levensduur. De marmoleum collectie van vtwonen is:

  • De duurzaamste vlakke vloer
  • CO2 -neutraal geproduceerd
  • Gemaakt van natuurlijke materialen
  • Eindeloos te combineren
  • Sterk, het kan tegen een stootje en gaat wel tot 30 jaar mee
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Geluiddempend
  • Comfortabel aan je voeten
  • Ideaal voor vloerverwarming
  • 2 meter breed

Bekijk de brochure en ontdek de prachtige vtwonen marmoleum vloerencollectie!

Download de brochure!

Zie jij een marmoleum vloer met betonlook ook wel bij jou in huis liggen? Kom dan eens langs op onze vloerenafdeling en ontdek de mogelijkheden. Onze vloerenspecialisten staan voor jou klaar om jouw perfecte vloer uit te zoeken. Tot dan! 

Bekijk de openingstijden

Delen