Marrakech Walls van Pure & Original

Marrakech Walls van Pure & Original

Wij zijn helemaal fan van Marrakech Walls van Pure & Original! Het bekende verfmerk heeft de verf ontwikkeld om eenvoudig met behulp van een spatel een betonlook op de muur te creëren! Zo is het mogelijk om je interieur nét wat spannender te maken. En zoals je misschien wel weet, betonlook is helemaal hip!

Lees meer over onze betonverf

Hoe ga je te werk?

Door Marrakech Walls verf op een speciale manier op de muur aan te brengen, ontstaan er zachte nuances. De sterkte van deze nuances bepaal je helemaal zelf. Doordat je de nog natte verf met een spatel bewerkt, krijg je een gewolkt effect. Ondanks dat je bij beton misschien denkt aan hard, koud en kil, zal deze muur een aaibaar en fluweelzachte uitstraling geven aan het interieur.

Beton wordt meestal direct gelinkt aan grijstinten. Maar dat is helemaal niet nodig. De Marrakech collectie van Pure & Original is namelijk verkrijgbaar in 100 verschillende tinten. Al deze tinten hebben dezelfde super matte, betonnen uitstraling hebben. Het is iedere keer dezelfde soort verf, maar dan steeds in een ander jasje. Zo kun je met een donkere tint een onwijs stoere look creëren, terwijl een lichte tint juiste de zachte kant van de ruimte laat stralen. 

Ben je bang dat na verloop van tijd de nuances vervagen? Dat is nergens voor nodig! De verf is gemakkelijk te beschermen en waterafstotend te maken. Voor enkele bescherming van de muur kan er kalkzeep gebruikt worden. De zeep beschermt de muur, maar maakt de muur dan niet waterafstotend. Kalkzeep wordt ook wel enkel als decoratief middel gebruikt. De kalkzeep geeft de Marrakech een iets donkere en vollere uitstraling, waardoor de kleurnuances nog beter uit komen.

Hoe gaaf is het om een betonlook in de keuken en/of badkamer toe te passen? Met een afwerking van een sealer zorg je ervoor dat de verf beschermd wordt tegen vocht en spetters. Dit zorgt ervoor dat de verf goed is toe te passen in vochtige ruimtes of een plek waar je regelmatig een vochtige doek langs haalt zoals in de keuken. We adviseren niet om de Marrakech Walls toe te passen op plekken met veel direct watercontact zoals in de douche zelf.

Ook zo'n fan geworden van deze mooie verftechniek? En benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze winkel. Onze verfadviseurs staan voor je klaar om jou te voorzien van alle informatie waar jij naar op zoekt bent.

Bekijk onze openingstijden

Delen