Laden...

De mooiste collectie van Calex

De mooiste collectie van Calex

Het najaar is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is om de lampen ’s avonds weer eerder aan te doen. Maar dat vinden we absoluut geen probleem met de pareltjes uit de nieuwe collectie van Calex. Verlichting heeft een enorm effect op de sfeer in huis en Calex weet als geen ander hoe dit werkt. De nieuwe collectie bestaat uit vier uiteenlopende series en is ontwikkeld voor dé interieurliefhebber met een eigen smaak. Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Lees dan hieronder snel verder!

Een kleurrijk geheel

De eerste die we uitlichten uit de nieuwe collectie van Calex is de Colors serie. Met de Colors serie geef je kleur aan iedere ruimte of kamer. Het zijn origineel gevormde lichtbollen in vier verschillende en opvallende kleuren. De filamenten zijn speels gevormd en zorgen met het gekleurde glas voor een vrolijke uitstraling. Ook als de lampen niet aan staan, blijft het een feestje om er naar te kijken door het gekleurde glas.

Maar doordat het glas gekleurd is, wil dat niet automatisch zeggen dat het licht ook gekleurd is als de lampen aan staan. Doordat het filament niet gekleurd is, geven de lampen dezelfde warme lichtuitstraling zoals andere lampen dat doen. Daarom kan deze serie ook heel goed met elkaar gecombineerd worden. Dus heb lef en kies bijvoorbeeld voor een roze en groene lamp bij elkaar! Hoe cool is dat?!

Bijzondere Special

Deze serie is de grote broer van de Colors serie, het is namelijk de Colors Special. Qua vorm doet deze serie ons heel erg veel denken aan de al bestaande XXL collectie van Calex. Het bijzondere van deze lamp is echter niet alleen de kleur, maar ook omdat het lichtgevende filament inwendig gespiegeld is. Hierdoor ontstaat het effect van een dubbele spiraal die vanaf iedere hoek weer anders is wat een bijzonder effect geeft.

Ontdek meer verlichting van Calex

Sfeervolle verlichting

Bij de meeste lampen heeft het filament de hoofdrol, in de volgende serie is dit filament helemaal niet zichtbaar. Maar hoe ziet dat er dan uit horen we je denken. Dat komt omdat de lampen uit de Arctic serie mat wit glas hebben en daardoor kan er niet doorheen worden gekeken. Deze Arctic serie is erg modern door de elegante glasvormen en in combinatie met de warme lichtverspreiding zorgt dit ervoor dat deze lampen in vrijwel ieder interieur toepasbaar zijn. Van modern tot Scandinavisch en van klassiek tot stoer. Welk interieur je ook hebt, deze lampen komen overal goed tot hun recht.

De spraakmakende serie

In de nieuwe collectie van Calex is de Fusion serie degene die er het meeste uitspringt. Waarom? Omdat het een samenvoeging is van twee lampen. Dit zorgt niet alleen voor een opvallende lamp, maar je krijgt hierdoor ook een speciaal effect van het licht. In deze serie heb je de keuze uit een Gold, Titanium of Mat White lamp. Deze lampen zijn alledrie voorzien van een omhulsel van helder glas. Dit maakt het een toevoeging van twee lampen. Deze serie vinden we erg mooi staan in een modern interieur!

Luxueuze lampen in je interieur

De Crystal serie is een serie lampen die een kristalachtige look heeft. Ze hebben een bijzondere en luxe uitstraling. De lampen hebben strakke vormen met goed zichtbare filamenten. Deze filamenten zorgen voor een speels karakter en de serie is in onze ogen absoluut een bijzondere toevoeging in jouw interieur.

De lampen uit de nieuwe Calex series zijn allen, stuk voor stuk, bijzonder om toe te voegen aan jouw interieur. Of je nu een klassiek interieur hebt of een Scandinavisch interieur. Deze lampen passen in elk interieur. Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie? Kom dan snel langs in onze winkel en ontdek deze collectie! Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze om te zien welke lamp het beste past in jouw interieur.

Bekijk hier de openingstijden

Delen