Calex

Heb je licht nodig, dan doe je vanzelfsprekend een lamp aan. Maar daar komt wel iets meer bij kijken. Want je zit niet gezellig samen op de bank of aan tafel onder een felle tl-buis. Calex begrijpt precies hoe licht werkt en helpt je graag een handje. Bij Boer Staphorst vind je een breed assortiment Calex lampen.

Specialist in licht en sfeer!

Calex is een creatief merk en ze hebben voor ieder wat wils! Of je nu op zoek bent naar decoratieve verlichting of naar een lampje die je moet vervangen voor in de badkamer? Calex heeft het allemaal! Hun passie voor licht, sfeer en de drang naar vernieuwing dateert als sinds 1970. Calex is continue bezig om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting ieders interieur een stukje mooier en sfeervoller te maken met hun verlichting.

Shop Calex online!

Decoratieve lichtbronnen

De decoratieve lichtbronnen van Calex maken je huis en interieur echt compleet. De lampen zijn handgemaakt en daardoor origineel en uniek. Je kunt kiezen voor een combinatie of een los exemplaar, maar de collectie zorgt in ieder geval voor een sfeervolle toevoeging aan je interieur.

XXL titanium lampen

Deze nieuwe lampen van Calex zijn design chique op z’n best! De verschillende vormen, maten en glassoorten maken deze lampenserie een designstatement in je huis, in welke ruimte je ze ook maar gebruikt. De spiegelachtige titanium coating geeft een mysterieuze uitstraling aan de lamp. Door de grootte van bijna 40 cm is de lamp bijvoorbeeld ideaal voor ruimtes met een hoog plafond. Het warmwitte licht zorgt daarbij voor een ontspannen sfeer.

De XXL gold lampen

Deze lampen zijn net als de titanium lampen groter dan de rest. Allemaal grote lampen in verschillende vormen, maar wel allemaal in het goud. Door de klassieke coating komt ieder interieur sfeervoller en sierlijker over. Bijvoorbeeld dit leuke paddenstoel model, leuk om op te hangen of om in een stolp te draaien. 

Giant Originals

Een tikkeltje eigenwijs, dat is de Giant lamp van Calex. Maar dit komt door de opvallende grotere E40-fitting met bijpassende pendules. Deze eyecatchers uit de serie geven sfeervol licht en zijn beschikbaar in vijf verschillende modellen. Echt onderscheidend aan deze serie is de eenvoud van de modellen en de grotere fitting.

Benieuwd naar de collectie lampen van Calex? Kom dan eens naar onze winkel en onze verlichtingsspecialisten helpen je graag verder!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer