Recept: gevulde wraps met feta, Anne’s favoriet

Recept: gevulde wraps met feta, Anne’s favoriet

Ben jij onlangs ook op onze Inspiratiedag geweest? Dan heb je onze showroomkok Anne misschien wel gespot. Op die dag heeft zij de bezoekers in onze winkel heerlijke hapjes geserveerd, waaronder deze frisse wraps gevuld met feta. Anne deelt het recept graag met jou zodat je thuis ook van de gevulde wraps kunt genieten!


HOEVEEL ± 40 hapjes
BEREIDING 15 minuten
MOEILIJKHEIDSGRAAD makkelijk


Ingrediënten

4 grote wraps | 100 gr feta | 2 lente uitjes, fijngesneden | 75 gr gedroogde cranberries | 200 gr roomkaas | peper & zout

Klaar voor de start

Heb je alle ingrediënten klaarstaan? Dan is het tijd om te beginnen met het maken van de gevulde wraps. Verkruimel de feta zodat dit makkelijker te mengen is met de rest van de ingrediënten. Doe vervolgens de roomkaas, feta, lente ui en gedroogde cranberries in een kom en meng het geheel goed door elkaar.

Leg de wraps op je aanrechtblad of op een plank neer. Verdeel het mengsel over de wraps en smeer het evenredig uit. Tip: smeer het mengsel ook zo dicht mogelijk tegen de randjes aan, handig om de wraps dicht te ‘plakken’. Vervolgens rol je de wraps goed op en snij je met een scherp mes de zijkanten van de wrap eraf. Snij de wrap hierna in 10 plakjes en doe er per plakje eventueel nog een leuk prikkertje in zodat de wrap goed opgerold blijft. En voilà, je hapjes zijn al klaar. Jammie…

Variatietip: je kunt de cranberries ook vervangen door gerookte kip of gerookte zalm!

Ook fan geworden van deze overheerlijke wraps? Dat snappen wij als geen ander! Mis je nu nog leuke schaaltjes of bordjes om de wraps op te serveren, dan hebben wij de leukste serviezen voor jouw hapjes om er een feest van te maken. Naast de gevulde wraps maak je met het recept van Anne’s Bali balletjes maak je de gezellige avond helemaal compleet. Enjoy!

Recept: Bali balletjes

Delen