Siemens inductionAir Plus

Siemens inductionAir Plus

Geniet van een geurvrije, open keuken met de inductionAir Plus van het bekende keukenmerk Siemens. Met deze kookplaat maak je indruk en laat je jouw keukenruimtes gemakkelijk in elkaar overgaan. Het systeem is een perfecte combinatie van krachtige afzuiging en een flexibele kookplaat en in juni 2023 als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond! Nieuwsgierig hoe de inductionAir Plus werkt? Lees dan snel verder in deze blog. 

Met de inductionAir Plus kun je twee aangrenzende kookzones gemakkelijk combineren tot één geheel. Hoe fijn is dat?! En het allerfijnste? De kookplaat verhit precies daar waar het bodemoppervlak van de pannen een zogenaamde flexZone raakt! Het buitengewone 2-in-1-apparaat is op vele manieren in te bouwen waarbij de kookplaat voldoet aan alle inbouwwensen. Wat dacht je van montage in het keukenblad van een wandopstelling, in open kookeilanden en in zeer dunne werkbladen? En dat alles zonder in te leveren op jouw opbergruimte in lades en kastjes. Ideaal wanneer je houdt van een open keuken en een strak design.

De meest toonaangevende techniek

De inductionAir Plus zuigt stoom en damp van het eten direct af waar het ontstaat, dit is mogelijk doordat de afzuigunit direct in het zwarte keramisch glazen oppervlak is aangebracht. Op deze manier krijgt de kookplaat een elegante uitstraling, die ook nog eens ruimtelijk werkt. Bij de inductionAir Plus komen dus de kookplaat en afzuiging samen in een bijzonder keukenapparaat, waarvan het overloopsysteem het binnenste van de kookplaat tegen vloeistoffen beschermt. Het uitneembare vetfilter kun je gewoon in de vaatwasser doen, super handig!

Dankzij de flexInduction past de kookplaat zich altijd aan, aan jouw behoeften en aan het aantal pannen en potten met afwijkende afmetingen. Met een geavanceerde technologie kunnen we de kookplaat omschrijven als strak design gecombineerd met tijdloos modern.

Naast de functionaliteit, is het design van de inductionAir Plus ook internationaal opgemerkt! Het stijlvolle ontwerp, de makkelijke bediening en het gemak waarmee het apparaat hygiënisch is te reinigen zorgden ervoor dat het apparaat onlangs de Consumentenbond prijs van juni 2023 heeft gekregen.

Bekijk meer van onze keukens

Stijlvol design & maximale planningsvrijheid

Dankzij de climateControl sensor kun je gerust even bij de kookplaat weglopen wanneer je een heerlijk gerecht aan het bereiden bent. De sensor houdt zelfstandig in de gaten of er meer zuigkracht nodig is wanneer er meer stoom en damp van het eten ontstaat. De powerMove functie stelt de kookplaat zo in dat de pannen gemakkelijk heen en weer geschoven kunnen worden tussen drie niveaus met uiteenlopende temperaturen, nadat een gerecht aan de kook is gebracht. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat iedereen een topchef kan worden.

Wanneer je een inductionAir Plus overweegt, dan is een bijkomend voordeel dat je geen afzuigkap meer nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat de keuken direct een stuk ruimer oogt. De compacte manier van inbouwen onder het aanrecht maakt dus zelfs montage in een zwevend werkblad mogelijk. Het model van 80 cm kan worden ingebouwd in standaard kasten en de 70 cm variant kan ook in een kast van 60 cm worden geplaatst.

Maak gebruik van de technische snufjes

De bediening van de inductionAir Plus is al even innovatief als het apparaat zelf. Bedien de plaat door middel van het geïntegreerde touchdisplay op de kookplaat of zelfs door deze te verbinden met Wifi via je mobiel, smartwatch of tablet. Installeer de Home Connect App op jouw mobiel en stuur direct de aanbevolen kooktijden van jouw gerecht direct naar de inductionAir Plus. Wil je vanaf de bank het afzuigvermogen bijstellen? Geen probleem, zelfs dat is mogelijk! 

Enthousiast geworden over de inductionAir Plus en zie je deze technologie al in jouw keuken tot zijn recht komen? Maar wil je eerst nog informatie vergaren over de inductionAir Plus, dat is mogelijk! Kom langs in onze winkel en laat je adviseren door onze keueknadviseurs. Tot snel!

Ontdek onze openingstijden

Delen