Laden...

Siemens inductionAir

Siemens inductionAir

Met de Siemens inductionAir kun je genieten van een geurvrije, open keuken. Het systeem is een perfecte combinatie van krachtige afzuiging en een flexibele kookplaat. De twee aangrenzende kookzones kun je gemakkelijke combineren tot één groot geheel. En het allerfijnste? De kookplaat verhit precies daar waar het bodemoppervlak van de pannen een zogenaamde flexZone raakt!

Het buitengewone 2-in-1-apparaat is op vele manieren in te bouwen. De kookplaat voldoet aan alle inbouwwensen. Waar je de plaat ook zou willen, het kan allemaal. Wat dacht je van montage in het keukenblad van een wandopstelling, in open kookeilanden en in zeer dunne werkbladen? En zonder dat je opbergruimte in lades en kastjes hoeft in te leveren!

Naast de functionaliteit, is het design van de inductionAir Plus ook internationaal opgemerkt! Het stijlvolle ontwerp, de makkelijke bediening en het gemak waarmee het apparaat hygiënisch is te reinigen zorgden ervoor dat het apparaat onlangs een iF Design Award kreeg toegekend.

Toonaangevende techniek

De inductionAir Plus zuigt stoom en damp direct af waar het ontstaat, doordat de afzuigunit direct in het zwarte keramisch glazen oppervlak is aangebracht. Hierdoor krijgt de kookplaat een elegante uitstraling, die ook nog eens ruimtelijk werkt. Kookplaat en afzuiging komen samen in één bijzonder apparaat, waarvan het overloopsysteem het binnenste van de kookplaat tegen vloeistoffen beschermt. Het uitneembare vetfilter kun je gewoon in de vaatwasser doen, super handig!

Stijlvol design

Dankzij de climateControl sensor kun je gerust even bij de kookplaat weglopen. De sensor houdt zelf in de gaten of er meer zuigkracht nodig is wanneer er meer stoom en damp ontstaat. De powerMove functie stelt de kookplaat zo in dat de pannen gemakkelijk heen en weer geschoven kunnen worden tussen drie niveaus met uiteenlopende temperaturen, nadat een gerecht aan de kook is gebracht.

Maximale planningsvrijheid

De inductionAir maakt dat er geen afzuigkap meer nodig is, waardoor de keuken meteen een stuk ruimer oogt. De compacte manier van inbouwen onder het aanrecht maakt zelfs montage in een zwevend werkblad mogelijk. Het model van 80 cm kan worden ingebouwd in standaard kasten en de 70 cm variant kan ook in een kast van 60 cm worden geplaatst. Voor montage met luchtafvoer of recirculatie.

Verbind de inductionAir met WiFi

De bediening van de inductionAir Plus is al even innovatief als het apparaat zelf. Bedien de plaat door middel van het geïntegreerde touchdisplay op de kookplaat, of zelfs door deze te verbinden met Wifi via je mobiel, smartwatch of tablet. Met de Home Connect app kun je de aanbevolen kooktijden van heel veel gerechten direct naar de inductionAir Plus sturen. Wil je vanaf de bank het afzuigvermogen bijstellen? Geen probleem! Het kan allemaal.

Wilt u graag advies over Siemens keukenapparatuur of vrijblijvend rondkijken in onze keukenshowroom? Kom dan eens langs in de winkel, onze medewerkers helpen u graag!

Ontdek onze openingstijden

Delen