Siemens

Laden...
Siemens

De keukenapparatuur van Siemens maakt van koken en bakken echt een plezier! Dankzij de innovatieve technologieën en handige functies wordt het werk uit jouw handen genomen. Zo kun jij de lekkerste en meest creatieve gerechten op tafel zetten. Bovendien is alle apparatuur van Siemens niet alleen handig maar ook nog eens superstijlvol. Ontdek alle mogelijkheden voor jouw keuken!

Interessante en duurzame mogelijkheden

Siemens is vanaf het begin van de twintigste eeuw actief op de markt voor huishoudapparaten. Sindsdien heeft dit vernieuwende merk altijd al als doel gehad om jouw leven thuis aangenamer te maken met oprechte en nuttige innovaties. De mogelijkheden zijn ontzettend divers! Van (stoom)ovens tot kookplaten en van afzuigsystemen tot vaatwassers. Maar ook koelkasten, vriezers, wijnklimaatkasten en koffiemachines van Siemens kunnen wij meenemen in het ontwerp van jouw nieuwe, unieke keuken!

Als één van de marktleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten, neemt Siemens zijn verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. Siemens is ervan overtuigd dat een milieuvriendelijke levensstijl niet ten koste hoeft te gaan van comfort of prestaties. En dat zie je terug in alle apparatuur! Siemens werkt veel aan de ontwikkeling van duurzame innovaties en ontwerpen die lang meegaan. Zo kun jij genieten van stijlvolle, praktische én duurzame apparatuur in jouw keuken.

Bekijk meer keuken inspiratie

Variaties die jou verrassen

Siemens inbouwovens zijn veelzijdig en dankzij hun hoogwaardige design zijn ze indrukwekkend stijlvol. Installeer de oven bijvoorbeeld onafhankelijk van de kookplaat, in een nis onder het werkblad of in een hoge kast. In een handomdraai heb jij een inbouwoven met geïntegreerde magnetron om mee te bakken, koken en grillen. De combi-stoomovens zijn echte allrounders. Stoom, bak en rooster met de hete-luchtfunctie. Of allemaal tegelijkertijd; met alle multifunctionele opties heb jij de perfecte bereidingswijze voor elke maaltijd zelf in de hand.

Bakovens

De huishoudelijke apparaten van Siemens zijn ontzettend intelligent, je zult er versteld van staan! De moderne elektronica maakt zowel het koken als het bakken een stuk gemakkelijker. De ovens voeren veel kook-, bak- en reinigingstaken automatisch uit. Bovendien kunnen de ovens detecteren hoe lang jouw gerecht nog moet garen. Superhandig!

Stoomovens

De stoomovens zorgen ervoor dat jij geleidelijk en gezond kookt. De hete stoom zorgt er namelijk voor dat de producten hun smaak, vitamines, mineralen en uiterlijk behouden. Door de stoomtoevoeging drogen jouw gerechten niet uit en is gebruik van olie of vet niet nodig. Bovendien kun je gemakkelijk gerechten met stoom opwarmen. Ideaal als je weinig tijd hebt. Zo kun je toch snel en gezond eten.

Siemens studioLine blackSteel

Een kleur die je steeds meer ziet, is de kleur zwart in keukens. Helemaal van nu. Maar de Siemens studioLine blackSteel collectie is al langere tijd beschikbaar. Een zwarte keuken heeft al snel een exclusieve, moderne uitstraling. Tijdloos en trendy tegelijk.

Ontdek de studioLine blackSteel collectie

Inbouwlades

De innovatieve warmhoudlades zijn perfect om jouw servies in voor te warmen of om gerechten in warm te houden. In de Siemens vacumeerlade verpak jij levensmiddelen vacuüm voor sous-vide koken in de stoomoven. Alle laden zijn apart of onder jouw oven te installeren. Dé perfecte oplossingen voor de fanatieke hobbykok!

Kookplaten

De kookplaten van Siemens zijn in staat de kooktemperatuur nauwkeurig te regelen. Ze hebben dan ook een groot assortiment aan soorten kookplaten. Denk bijvoorbeeld aan inductie, keramisch, domino of gaskookplaten. Met een kookplaat van Siemens maak jij jouw favoriete gerecht snel en makkelijk klaar terwijl geuren efficiënt worden afgevoerd door een wandschouwkap of een geïntegreerde afzuigkap in het werkblad of in de kookplaat. Een geweldig voorbeeld hiervan is de Siemens inductionAir. Geniet van hoogwaardige materialen en puur vakmanschap.

Bekijk de Siemens inductionAir

Siemens Home Connect

Met Home Connect kun jij jouw wifi-toegankelijke apparaten van Siemens makkelijk via een app op jouw smartphone bedienen. Zet een apparaat in energiezuinige stand, waar je ook bent. Gebruik slimme assistenten zoals de smartStorage Guide om jouw eten in de koelkast langer vers te houden. Of ontvang heerlijke recepten met voornamelijk ingrediënten die je al in huis hebt. Zo verspil je geen voedsel. En zo komen er steeds meer diensten bij waarbij jouw apparaten met elkaar kunnen communiceren voor eindeloze mogelijkheden.

Afzuigsystemen

Ze zijn alleen zichtbaar wanneer je ze nodig hebt; de werkbladafzuiging van Siemens. Deze verbergt zich in het keukenblad. Ideaal voor een kookeiland met meer zicht in jouw open keuken. Vlakschermkappen en afzuigunits zijn ook ontzettend discreet; geïntegreerde afzuigkappen zorgen voor een harmonieuze totaalindruk in jouw keuken. De wandschouwkappen bevinden zich boven de kookplaat.

Koelkasten, vriezers en wijnklimaatkasten

Dankzij de intelligente koelkasten en vriezers van Siemens houd jij meer tijd over voor alle andere dingen die belangrijk zijn. Zo bieden de koelkasten en vriezers genoeg ruimte voor jouw boodschappen zodat je minder vaak naar de supermarkt hoeft. Bovendien maak jij jouw koelkast persoonlijk en overzichtelijk met speciale vershoudlades. Daarnaast houden de modellen met hyperFresh jouw producten een stuk langer vers. Wat een geweldige innovatie! Naast de praktische voordelen zijn de koelkasten en vriezers van Siemens ook nog eens erg stijlvol en modern door de fraaie vormgeving van het interieur. Naast de koelkasten en vriezers heeft Siemens nog prachtige wijnklimaatkasten. Deze wijnklimaatkasten houden jouw favoriete wijn op optimale temperatuur met elektronisch geregelde temperatuurzones. Jouw wijn ligt op extra sterke, en gemakkelijk schoon te houden platen. Deze apparaten zijn met recht een aanwinst voor jouw keuken.

Vaatwassers

Siemens inbouwvaatwassers passen optimaal in een keuken met een doorlopend werkblad. Dankzij de verstelbare onderzijde passen ze naadloos in jouw keuken. Maak jouw vaatwasser praktisch onzichtbaar met een volledig geïntegreerde vaatwasser. Het frontpaneel van de vaatwasser kun jij perfect laten matchen met jouw keuken. De bediening en het display bevinden zich in de bovenrand van de deur en zijn alleen te zien wanneer de deur van de vaatwasser geopend is. De Siemens vaatwassers zijn uiteraard uitgerust met innovatieve functies die zorgen voor gemak, efficiëntie en optimale resultaten! Zo hoef jij nooit meer tegen de vieze vaat op te zien!

Koffiemachines

Maak de lekkerste koffie met de inbouwkoffiemachines van Siemens. De inbouw volautomaten zijn eenvoudig in onderhoud en bieden handige functies voor ultiem gemak! Dankzij al die handige functies en de ideale constante zettemperatuur, krijg jij elke keer weer de beste smaak. Bovendien vindt er regelmatig een automatische reiniging plaats. Zo heb jij bijna geen omkijken naar jouw koffiemachine.

Zoals je kunt lezen, zijn er talloze mogelijkheden als het gaat om Siemens apparatuur voor jouw keuken. Kom langs in onze keukenshowroom om alle mogelijkheden te bekijken. Wil je meer informatie en weten wat de beste keuzes zijn voor jouw keuken? Onze adviseurs helpen jou graag!

Plan jouw keukenafspraak

filter en sorteer