Siemens

De keukenapparatuur van Siemens maakt van koken en bakken echt een plezier! Dankzij de innovatieve technologieën en handige functies wordt het werk uit jouw handen genomen. Zo kun jij de lekkerste en meest creatieve gerechten op tafel zetten. Bovendien is alle apparatuur van Siemens niet alleen handig maar ook nog eens stijlvol. Ontdek wat dit keukenmerk te bieden heeft op deze merkenpagina. 

Interessante en duurzame mogelijkheden

Siemens is vanaf het begin van de twintigste eeuw actief op de markt voor huishoudapparaten. Sindsdien heeft dit vernieuwende merk altijd al als doel gehad om jouw leven thuis aangenamer te maken met oprechte en nuttige innovaties. De mogelijkheden zijn ontzettend divers! Van (stoom)ovens tot kookplaten en van afzuigsystemen tot vaatwassers. Maar ook koelkasten, vriezers, wijnklimaatkasten en koffiemachines van Siemens kunnen wij meenemen in het ontwerp van jouw nieuwe, unieke keuken!

Als één van de marktleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten, neemt Siemens zijn verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. Siemens is ervan overtuigd dat een milieuvriendelijke levensstijl niet ten koste hoeft te gaan van comfort of prestaties. En dat zie je terug in alle apparatuur! Siemens werkt veel aan de ontwikkeling van duurzame innovaties en ontwerpen die lang meegaan. Zo kun jij genieten van stijlvolle, praktische én duurzame apparatuur in jouw keuken.

Bekijk meer van onze keukens

Voor een unieke ervaring, iedere dag

De studioLine is een exclusieve lijn van het keukenmerk Siemens die slimme technologie combineert met een vooruitstrevend design. De donkere voorkant, de massieve draaiknop en de donkere glazen deur, het zijn allemaal elementen die het exclusieve karakter van de keukenapparatuur accentueren. Jouw keuken krijgt in één klap een elegant en exclusief totaalbeeld. Daarbij is ook gebruik gemaakt van vooruitstrevende technologieën die het kookproces eenvoudiger maken. Zo bereid jij jouw gerechten het allerbeste en maak je indruk op jouw gasten.

Met kop en schouders steekt de ovenserie van deze lijn er bovenuit. Dit alles heeft de serie te danken aan het vooruitstrevende design, hoogwaardig materiaalgebruik en de meest innovatieve technologie. Alle ovens in de serie zijn afgewerkt met blackSteel, een extra donkere versie van geborsteld roestvrij staal. 

Ontdek de studioLine blackSteel collectie

Daarnaast zijn de ovens in deze serie voorzien van een roestvrijstale draaiknop en extra donkere ovendeur. Alle elementen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen daardoor een prachtig geheel. De stoomovens zorgen ervoor dat jij geleidelijk en gezond kookt. De hete stoom zorgt er namelijk voor dat de producten hun smaak, vitamines, mineralen en uiterlijk behouden. Door de stoomtoevoeging drogen jouw gerechten niet uit en is gebruik van olie of vet niet nodig. Bovendien kun je gemakkelijk gerechten met stoom opwarmen. Ideaal als je weinig tijd hebt. Zo kun je toch snel en gezond eten.

Ervaar het gemak van inductie koken

We durven wel te zeggen dat geen enkel ander keukenmerk zo verbonden is met inductie koken zoals Siemens dat is. Al meer dan twintig jaar lopen zij voorop met de meest innovatieve technologieën en bedieningsconcepten. Wanneer je gebruik maakt van inductie, dan levert dat enkele voordelen op. Ten eerste is het veiliger dan op gas koken, ook is het onderhoudsvriendelijker en energie-efficiënter in vergelijking met keramisch koken of op gas koken. Daarbij is inductie koken echt razendsnel en kun je alle kookzones nauwkeurig instellen.

Met de revolutionaire Siemens inductionAir Plus worden twee keukenapparaten met elkaar gecombineerd, namelijk een inductiekookplaat met flexibele kookzones en een krachtige werkbladafzuiging. Het werkt onwijs ruimtebesparend, omdat je geen afzuigkap nodig hebt en daarmee biedt het alle mogelijkheden waarmee je jouw keuken kunt creëren die je wenst. 

Bekijk de Siemens inductionAir Plus

Onwijs indrukwekkend en efficiënt

Zwart glas en roestvrijstalen lijnen zijn kenmerkend voor het Siemens design. De afzuigsystemen met hun krachtige vermogen zorgen hiermee niet alleen voor een aangenaam klimaat in de keuken, maar ook voor een designstatement dat perfect past bij alle Siemens keukenapparaten. Hierbij maakt het niet uit of je deze aan de wand plaatst, boven een kookeiland hangt, verbergt of integreert in een werkblad. Voor iedere keuken heeft Siemens een bijpassend afzuigsysteem. Hierbij hoeft dit niet ten koste te gaan van een mooie doorkijk in de keuken. 

Nieuwe standaard voor koelen en vriezen

Met een Siemens koelkast of vriezer bewaar jij jouw eten en/of drinken het best. Van een kleine inbouwkoelkast tot een indrukwekkende grote koelkast, allebei zorgen ze voor versheid van het voedsel en ultiem gemak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen zodat jij de flexibiliteit hebt bij het ontwerpen van jouw keuken. Door de ingebouwde hyperFresh technologie blijft het voedsel tot drie keer langer vers. Je gooit hierdoor minder voedsel weg, waarmee je zowel jouw portemonnee als milieu ontziet. Het betekent dat je minder vaak boodschappen hoeft te doen, maar tegelijkertijd toch vers en gevarieerd eet.

Besteed jouw tijd goed

We kunnen wel meer dingen bedenken die leuker zijn dan het doen van de vaat. Met de vaatwassers van Siemens wordt er niet alleen voor gezorgd voor schoon en glanzend vaatwerk wat zo de kast in kan, ook zijn de vaatwassers gebruiksvriendelijk en zorgen ze ervoor dat jij jouw tijd goed kunt besteden. Het is zelfs mogelijk dat jij jouw vaatwasser op afstand kunt bedienen of een bericht ontvangen wanneer de vaat klaar is. Heb je haast? Dan versnel je met varioSpeed het programma tot een derde van de tijd. 

Altijd verbonden met Siemens Home Connect

Ervaar extra gemak en nog meer flexibiliteit met de Siemens Home Connect. Met het gebruik van WiFi kun je jouw Siemens keukenapparaten verbinden met jouw telefoon. Verwarm de oven alvast voor terwijl je nog in de supermarkt staat voor de boodschappen of heb je geen zin om op te staan dan kun je jouw vaatwasser vanuit de luie stoel bedienen. Daarbij biedt Home Connect hulp bij eventuele technische problemen. Siemens experts kunnen, uiteraard pas na toestemming van de gebruiker, het apparaat op afstand uitlezen om zo het probleem te analyseren en wellicht te verhelpen.

Zoals je kunt lezen, zijn er dus talloze mogelijkheden als het gaat om Siemens apparatuur voor jouw keuken. Kom langs in onze keukenshowroom om alle mogelijkheden te bekijken. Wil je meer informatie en weten wat de beste keuzes zijn voor jouw keuken? Onze keukenadviseurs helpen jou graag!

Plan vrijblijvend jouw keukenafspraak

filter en sorteer