Stoer en stijlvol: zwarte jaloezieën

Stoer en stijlvol: zwarte jaloezieën

Donkere raamdecoratie is al een tijdje mateloos populair. Vooral zwarte jaloezieën zijn niet meer weg te denken uit het rijtje met raamdecoratie. Het is dan ook niet zonder reden dat we deze trend vaak terug zien komen: bij bloggers, in magazines en in jouw favoriete woonprogramma’s. Wij duiken de wereld in van de magie van zwarte jaloezieën. Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij!

Echte eyecatcher

Zwarte jaloezieën worden ook wel zwarte lamellen genoemd. Met zwarte jaloezieën leg je de nadruk op je raampartijen. Je raambekleding mag tegenwoordig echt opvallen. Daarom wordt raamdecoratie steeds meer als een waardig onderdeel van het interieur gezien. Het zou zonde zijn als jouw raampartijen naar de achtergrond vallen door onopvallende raambekleding. Daarom heb jij met zwarte jaloezieën een echte eyecatcher in huis! Ben je bang dat zwarte lamellen jouw ruimte een duistere uitstraling geven? Niets is minder waar! Jij kunt de lichtinval namelijk helemaal zelf regelen. Overdag een prachtige lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur, in de avond een knusse ruimte met genoeg privacy. Twee vliegen in één klap!

Jaloezieën: bekijk de mogelijkheden

Allemansvriend

Waarom zijn zwarte jaloezieën zo populair? Dat is heel simpel: zwarte lamellen zijn met bijna elke interieurstijl te combineren. Zwarte jaloezieën passen bijvoorbeeld heel goed in een Scandinavisch interieur. Hiermee ontstaat er een prachtig contrast met de lichte en neutrale tinten. Daarnaast wordt er veel hout gebruikt in een Scandinavisch interieur waarmee zwarte houten jaloezieën een perfecte match zijn binnen deze interieurstijl. Zwarte houten jaloezieën hebben een warme uitstraling. Maar niet alleen met een licht interieur zijn zwarte jaloezieën goed te combineren. Donkere raambekleding past bijvoorbeeld ook heel goed bij een bohemian interieur, een klassieke woonstijl of een industriële inrichting. Een zwarte touch brengt je interieur in balans, geeft je woonruimte extra body en zorgt voor een knus geheel. Zwarte jaloezieën zijn dus een absolute allemansvriend!\

Zwarte shutters zijn eveneens een ware eyecatcher voor je interieur. Nieuwsgierig naar de magie van deze stijlvolle raambekleding?

Bekijk onze blog over zwarte shutters

Black & white

Een zwart wit interieur is nog steeds ontzettend populair. En wij verwachten dat deze trend niet snel zal verdwijnen, aangezien je zwart en wit oneindig kunt combineren. Zwart en wit zijn een geweldige combinatie voor jouw woning. Wit is luchtig en fris, zwart is stoer en strak. Bijna alle woonstijlen zijn wel met zwart en wit te combineren. Daarom zijn zwart en wit een goede basis en kun jij helemaal losgaan met accessoires. Zwarte jaloezieën zijn een perfecte aanvulling op jouw zwart wit interieur. Strakke witte muren met vervolgens zwarte kozijnen en jaloezieën. Met dit contrast creëer je een prachtige, chique uitstraling.

Wil jij heel graag met zwarte jaloezieën een statement maken in jouw interieur maar weet je niet of deze geschikt zijn voor jouw ramen? Gelukkig zijn zwarte jaloezieën voor veel verschillende raamvormen geschikt. Onze specialisten in de winkel weten precies wat er mogelijk is!

Bekijk onze openingstijden

Delen