Donkere magie: zwarte shutters

Donkere magie: zwarte shutters

Zwarte raamdecoratie is populairder dan ooit! Houten shutters in de kleur zwart zijn super stijlvol. Bij een modern of Scandinavisch interieur, met een minimalistische uitstraling en neutrale tinten, geven de zwarte shutters het interieur extra body. En zwarte shutters zijn voor bijna elke ruimte geschikt. Wij hopen dat je na het lezen van deze blog net zo enthousiast bent over deze trend als wij!

Zwart is het nieuwe wit

Een zwart wit interieur is mateloos populair. Het is tegelijkertijd een hele tijdloze trend omdat je met zwart en wit eindeloos kunt combineren. Waar voorheen wit dé basiskleur was, heeft zwart inmiddels zijn opmars gemaakt en is niet meer weg te denken uit je interieur! Stel je voor: een prachtig strakke zwarte keuken, mooi gestucte witte muren en stijlvolle zwarte shutters. In heel veel gevallen maken zwarte shutters jouw interieur helemaal af! Zwart is stoer en pittig, wit is juist rustig en neutraal; dit levert een geweldig contrast op. Door zwart en wit te combineren met rustige, natuurlijke en neutrale tinten geef jij sfeer aan je interieur en maak je het helemaal eigen!

De wauw-factor voor elke ruimte

Zwarte houten shutters zijn voor bijna elke ruimte en elk raam geschikt. Je creëert al gauw een luxe uitstraling met deze vorm van raamdecoratie. Eerder werd er gekozen voor onopvallende raamdecoratie maar stijlvolle raambekleding wordt steeds meer een belangrijk onderdeel van ons interieur. Daarom wordt er steeds meer gekozen voor zwarte houten shutters. Hiermee wordt er extra nadruk gelegd op de steeds groter wordende raampartijen en worden deze één groot schouwspel van licht.

De woonkamer is het hart van je woning. Heeft jouw woonkamer een rustige basis met naturel tinten? Dan zijn zwarte shutters de perfecte aanvulling! Combineer deze met een aantal zwarte accessoires voor een mooi geheel. Maar ook met donkere tinten geef je jouw woonkamer een chique hotel uitstraling met zwarte houten shutters. Bovendien kun je in de woonkamer met zwarte shutters spelen met het licht. Overdag creëer je een prachtige lichtinval en met hetzelfde gemak creëer je in de avond privacy voor een lekker rustig avondje op de bank. De keuken wordt niet voor niets steeds meer een ‘leefkeuken’ genoemd. We brengen er veel tijd door met ons gezin, familie en vrienden. De stoere zwarte keuken is helemaal van nu! En wat past daar beter bij dan zwarte shutters… Maar niet alleen voor de woonkamer en keuken zijn zwarte houten shutters geschikt. Met deze donkere raamdecoratie creëer je ook een inspirerende werkplek, een heerlijke thuis spa in je badkamer of een chique slaapkamer. Voor welke ruimte zou jij graag zwarte shutters willen?

Bekijk de juiste shutters per ruimte

Eindeloos combineren

Zwarte houten shutters zijn perfect te combineren met de kleurentrends van nu! Eén van de kleuren, die op dit moment helemaal hot zijn voor je interieur, is donkerblauw. Blauw is een koele kleur maar combineer je zwarte shutters met donkerblauwe accessoires, dan krijg je een prachtig luxe effect. Maar ook bruin en aardetinten zijn helemaal in. De Flexa kleur van het jaar ‘Brave Ground’ is hier het perfecte voorbeeld van. Een prachtige aardetint die je zowel met lichte als donkere kleuren kunt combineren. In combinatie met zwarte houten shutters creëer je een hele warme uitstraling. De kleurtrend grijs is een neutrale basiskleur die heel goed met zwarte te combineren valt. Met zwarte shutters, witte muren en grijstinten in je meubels, ontstaat er een geweldige Scandinavische look! Tot slot de pasteltinten; niet de zoetsappige pastelkleuren maar als tegenhanger van de knalkleuren. Een meester hierin is het hippe woonmerk HKliving die alle 70’s kleuren weer helemaal laat opleven. Roze, paars, geel, blauw; alle kleuren combineren perfect met jouw zwarte shutters!

Bekijk meer HKliving inspiratie

Ben jij ook helemaal fan geworden van zwarte houten shutters? Wij snappen dit als geen ander! Zwarte shutters geven jouw interieur helemaal de uitstraling van nu. De shutters kunnen voor elk raamtype gemaakt worden. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en waardoor het lastig kan zijn om een keuze te maken. Kom eens langs in onze winkel voor zwarte shutters. Onze specialisten helpen je graag verder!

Bekijk onze openingstijden

Delen