Familie Harink

De warme kamer omtoveren tot een koele slaapplek voor hun tweejarige zoontje? Dat was geen probleem voor de familie Harink met Boer Zonwering! Er kan nu optimaal genoten worden van een heerlijk koele en donkere slaapkamer. Lees meer over de ervaring van de familie Harink met Boer Zonwering.

Dé oplossing
Om plaats te maken voor ons tweede kindje, zou ons zoontje van twee jaar naar een andere slaapkamer gaan. Maar met een dakkapel in de nieuwe kamer, waar continue de zon op schijnt, leek het voor ons bijna onmogelijk om hier een koele slaapkamer van te maken. Vooral met het middagslaapje wat ons zoontje vaak doet. In deze kamer hingen wel gordijnen, maar die hielden de warmte niet buiten. Gelukkig bood Boer Staphorst ons de oplossing om van deze kamer een koele en donkere slaapplek te creëren: met een rolluik!

Goede adviezen tijdens het inmeten
Na bestelling van het rolluik is direct een afspraak gemaakt voor het inmeten. Het inmeten duurde nog geen 10 minuten en we kregen goede adviezen. De monteur van Boer Staphorst, Richard, zag al snel dat het niet mogelijk was om een handbediend rolluik te monteren i.v.m. de openslaande ramen. Hij gaf ons het advies om voor elektrische bediening te kiezen en dit hebben wij ook gedaan. Het was fijn om eerlijk advies te krijgen over de situatie.

De montage was zo geklaard
De montage van het rolluik duurde nog geen uur en was zo geklaard. Tijdens het monteren kregen wij het advies dat een ‘valse vensterbank’ een goede toevoeging aan ons dakkapel zou zijn. Zo zou er bij ons bijna geen daglicht meer binnenkomen. Dit product had de monteur van Boer Staphorst op dat moment niet bij zich, maar zodra het weer op voorraad zou zijn gaf hij aan bereid te zijn het gelijk te komen monteren. Wij zijn zeer tevreden over het goede advies en deze extra service.

Na de montage is al het afval netjes meegenomen en kunnen wij de grote kamer omtoveren tot een mooie, donkere en koele slaapkamer voor ons zoontje waar hij nu gerust een middagslaapje kan doen. Wij zijn erg blij met het resultaat!

Meer weten over Boer zonwering?

filter en sorteer