HKliving vloerkleed

Wanneer het over mooie, trendy en kwalitatieve vloerkleden hebt, steekt de collectie van HKliving er met kop en schouders bovenuit. Het merk heeft verschillende vloerkleden in diverse kleuren, maten en materialen! Ben je op zoek naar een vloerkleed van jute of wol? Heb je liever een stonewashed of ga je voor een trendy kleur? Je zou ook nog kunnen kiezen voor een kleed met een tijdloos Perzisch patroon of een met allerlei verschillende kleuren. Kortom, de keuze is reuze!  Welke past het best bij jou?

Heerlijk warme voeten

Je geeft jouw interieur een echte upgrade wanneer je kiest voor een vloerkleed! Een vloerkleed zorgt niet alleen voor een hoop gezelligheid, maar ook voor de juiste akoestiek in de woonruimte. Daarnaast is een ander groot voordeel van een vloerkleed: warme voeten! Ga  bijvoorbeeld voor het vloerkleed Berber, deze is handgeknoopt en van 100% wol gemaakt! Gegarandeerd ontzettend zacht, warm en heerlijk comfortabel!

Een stoer stonewashed vloerkleed

De collectie van HKliving kent veel vloerkleden met een stonewash effect. Bij deze vloerkleden zijn de kleuren wat vervaagd, wat er voor zorgt dat het tapijt een geleefd uiterlijk krijgt. Een prachtige vintage look! Door deze techniek voelt het vloerkleed ook nog eens extra zacht aan.  
Zoals de naam stone washing al doet vermoeden, wordt het vloerkleed gemaakt door middel van een proces waarbij grote roterende wasmachines gevuld worden met grote stenen en textielwaren zoals jeans en vloerkleden. Vervolgens worden de vloerkleden constant licht geslagen door de stenen, waardoor de textielvezels erg soepel gemaakt worden. Dit maakt een HKliving stonewashed vloerkleed erg uniek!

De juiste sfeer

Een vloerkleed kan in no-time voor een compleet andere sfeer in de ruimte zorgen. Door zo nu en dan te wisselen, heb je iedere keer weer een frisse look in huis! Ga bijvoorbeeld voor een linnen vloerkleed in een groene kleur in het voorjaar. Of wat dacht je van een jute kleed voor een ‘natural’ look? Hierdoor zal je een fijne, natuurlijke sfeer in de woonkramer krijgen. Wil je in de winter wat warmte in huis? Kies voor een dik vloerkleed met een warme kleur, roodtinten bijvoorbeeld!

Wil jij graag een HKliving vloerkleed in huis? Kom dan eens langs in onze winkel of bekijk het online assortiment.

Shop de collectie online!

filter en sorteer