Luxaflex

Boer Staphorst is Inspiration Dealer van Luxaflex®, met een groot en exclusief assortiment van dit inspirerende merk! Van sfeervolle jaloezieën tot verduisterende rolgordijnen en van praktische horren tot trendy Plissé shades. Luxaflex® onderscheidt zich van andere merken door hun precieze oog voor detail voor elk op maat gemaakt product. Zo sluiten de producten perfect aan op jouw woning en stijl!

Exclusieve collecties raambekleding

Sinds Luxaflex® de horizontale jaloezie heeft uitgevonden, staat de naam Luxaflex® gelijk aan innovatieve producten. Sindsdien zijn er unieke producten geïntroduceerd zoals Duette® shades en Silhouette® shades met exclusieve ontwerpen en spannende stoffen die de kijk op raambekleding hebben veranderd.

Naast deze collecties hebben we bij Boer Staphorst nog veel meer inspirerende collecties van Luxaflex®:

  • Houten jaloezieën
  • Twist rolgordijnen
  • Plissé shades
  • Horizontale jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Verticale jaloezieën
  • Vouwgordijnen

Duette® shades

Duette® shades worden ook wel dubbele plissés genoemd. De shades hebben een dubbele plooi waarmee ze een strakke en elegante uitstraling hebben. Sommige shades zijn geïnspireerd op botanische en florale trends. De bijzondere honingraat structuur van de Duette® shades zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht en regulering van de kamertemperatuur. Maar ook voor demping van het omgevingsgeluid en verlaging van energieverbruik. De shades zijn te verkrijgen in vele trendy stoffen en patronen maar ook als Top-down Bottom-up. Kies voor transparant, lichtdoorlatend, verduisterend of maak een combinatie. Hierdoor kun je spelen met lichtinval en privacy. We zijn benieuwd wat jij hiervan vindt!

Silhouette® shades

Silhouette® shades zijn buitengewoon stijlvol en verdelen het licht gelijkmatig over de kamer. De lamellen kunnen worden gekanteld om meer of minder licht binnen te laten, terwijl tegelijkertijd het felste licht wordt gefilterd. Hiermee bepaal je dus ook zelf de mate van privacy. De collectie van Silhouette® shades staat daarnaast bekend om zijn exclusieve en stijlvolle stoffen. De stoffen zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar en geven een zachte sfeer aan je interieur. Een echte toevoeging aan je ruimte! De raambekleding is overigens makkelijk schoon te maken met een plumeau of een stofzuiger op lage stand. Makkelijk toch?

Inspiratie voor raambekleding

Elektrische bediening

Luxaflex® heeft het geavanceerde PowerView® ontwikkeld; een draadloos systeem waarmee je alle raamdecoratie bedient via een Pebble® of een app. In deze app kun je heel makkelijk jouw eigen voorkeuren instellen. Wie wil dat nu niet?

Bekijk meer over PowerView®

Het ontwerp maakt het verschil

Alle op maat gemaakte producten van Luxaflex® gaan verder dan alleen een mooi ontwerp. De ontwerpen hebben allemaal verschillende praktische functies met oog voor duurzaamheid. Zo bieden de producten uitstekende en variabele lichtregulering en beschermen meubels tegen schadelijke uv-stralen. Maar de ontwerpen isoleren ook kamers tegen hitte en kou en besparen energie. Ze absorberen zelfs geluid en verbeteren de akoestiek van een kamer. Er zitten dus ontzettend veel voordelen aan de verschillende collecties Luxaflex® raambekleding. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Luxaflex® horren

In Nederland kan het warm en vochtig zijn in de zomer, waarbij we vaker en langer last hebben van insecten. Het voornaamste doel van horren is dan ook dat we insecten buiten kunnen houden en toch lekker kunt genieten van frisse lucht. Maar de horren van Luxaflex® zijn ook verkrijgbaar met pollenwerend gaas. Ideaal wanneer je hooikoortsklachten hebt. Met dit gaas wordt 90% van alle pollen uit de lucht gefilterd. Luxaflex® biedt horren met zowel vlakgaas als met plisségaas aan. Plisségaas wordt gevouwen waardoor de treklijst in iedere gewenste stand kan blijven staan. Vlakgaas is bijna niet te zien waardoor het een strakke en elegante uitstraling heeft. Voor elk kozijn en elke deur is een hor te vinden of te maken. Horren zijn bovendien niet langer een puur praktisch item maar horren kunnen ook op maat worden gemaakt, passend bij je interieur. Goede combi toch?

Bekijk onze horren

Benieuwd naar de collecties van Luxaflex®? Laat je in onze winkel door alle mogelijkheden verrassen en inspireren. Onze adviseurs helpen je graag!

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer