Unilux

In het voorjaar komt buiten alles weer tot leven. Insecten houd je buiten met een goede hor! Boer Staphorst is Premium Dealer van Unilux horren. Unilux richt zich al vanaf 1990 op innovatieve horren en is specialist in maatwerk! De horren worden voor jouw deur of raam perfect op maat gemaakt waardoor deze een eenheid worden met je woning!

De horren van Unilux zijn kwalitatief erg goed, comfortabel in gebruik en onopvallend aanwezig. Je woning ventileren is noodzakelijk voor een gezonde leefomgeving. Maar een huis vrij van ongedierte brengt ook een ongestoorde nachtrust en veel comfort! Unilux werkt dan ook continue aan verbeteringen en innovatie waardoor wij jou de beste horren kunnen leveren. Bovendien kunnen de hordeuren en raamhorren van Unilux altijd worden gerepareerd wat de levensduur verlengt! We zijn benieuwd welke horren het beste bij jouw woning passen!

Mogelijkheden voor een hordeur

Wil jij graag de deuren open kunnen zetten in de zomer zonder dat er insecten Met een hordeur houd je insecten buiten maar zorg je wel voor frisse lucht binnen. Unilux heeft voor elke deur een passende hor. Er wordt onderscheid gemaakt in verschillende soorten hordeuren:

  • Plisséhordeur
  • Vaste of schuifhordeur
  • Rolhordeur

Een plisséhordeur vouwt het gaas op. Hierdoor neemt de hor minder ruimte in en valt deze heel mooi weg in jouw interieur. Een praktisch voordeel is dat de plisséhordeur ideaal is in het dagelijks gebruik; wanneer je de deur open schuift, blijft deze staan op de gewenste stand. Vervolgens schuif je de hor weer terug voor je deur. De plisséhordeur van Unilux is zelfs de best verkochte hordeur van Nederland!Bij een vaste of schuifhordeur zit het gaas opgespannen in een frame wat voor de deuropening scharniert of schuift. Deze hordeuren nemen dus de nodige ruimte in beslag. Maar de frames zijn in verschillende RAL-kleuren te krijgen waardoor de deur beter matcht met jouw interieur. Een groot voordeel van deze type hordeuren is bovendien dat ze beter bestand zijn tegen huisdieren als de hordeur is voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. Ook kan de hordeur worden uitgebreid met een kattenluik, speciaal voor jouw beste dierenvriend! Bij een rolhordeur rolt het gaas op in een cassette. Het type is erg populair doordat de hordeur bijna onzichtbaar is wanneer deze niet gebruikt wordt. Een rolhordeur is ook praktisch voor kinderen doordat de treklijst uit het midden bediend kan worden zonder dat deze schuin trekt. Mocht er dan onverhoopt iemand tegen het gaas lopen, dan is openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleiders te krijgen. Handig toch?

Een passende hor voor jouw raam

Voor elk type raam heeft Unilux een passende hor. Wat voor jou het meest geschikt is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. Zo is montage soms mogelijk op-de-dag (op het kozijn) en soms in-de-dag (in het kozijn). De verschillende soorten raamhorren komen grotendeels overeen met de deurhorren. Ook voor een raam is er namelijk een plisséhor te krijgen. Deze hor vouwt het gaas op waardoor de hor weinig ruimte inneemt. Bovendien is deze hor ook ideaal in dagelijks gebruik! De vaste of inklemhor zit opgespannen in een frame. Deze hor klik je gemakkelijk, zonder te schroeven, in je kozijn en is perfect voor draaikiep-ramen. Een rolhor is eveneens ook als raamhor te verkrijgen. Deze hor neemt weinig ruimte in doordat het gaas oprolt in een cassette. Wat voor raam jij ook hebt, wij zorgen voor een passende hor. Bovendien zijn de raamhorren in bijna alle RAL-kleuren te krijgen. Zo kun jij een hor uitzoeken die perfect bij jouw interieur past!

Horren tegen hooikoorts

In het voorjaar wil je graag weer je ramen en deuren lekker open kunnen zetten. Niks is fijner (en beter) dan frisse lucht! Maar het voorjaar is ook de tijd dat veel mensen weer last van hooikoorts krijgen. Vaak wordt gedacht dat horren alleen bescherming bieden tegen insecten, maar niets is minder waar. Jouw horren kunnen namelijk gemaakt worden met Poll-tex gaas. Dit is een pollenwerend gaas wat 90 procent van alle pollen buiten houdt. Op deze manier heb je minder last van hooikoortsklachten in je eigen woning. Hoe fijn is dat!

Lees meer over deze horren

Leuk weetje

Unilux ontwikkelt en produceert jouw horren volledig in het Brabantse Boxtel. Ook koopt Unilux geen systemen van buitenlandse leveranciers omdat deze niet geschikt zijn voor Nederlandse deuren en ramen. Zo krijg jij het beste resultaat!

Ontdek het complete Unilux assortiment in onze winkel. Onze specialisten staan graag voor jou klaar met een passende oplossing! Wil jij horren voor jouw deuren en ramen op maat laten maken? Onze specialist komt bij jou thuis de maten opnemen. Zo ben jij er zeker van dat je altijd een perfect passende hor krijgt!

Bekijk onze openingstijden

Unilux Keurmerk

filter en sorteer