Zonnelux

Het eigentijdse merk Zonnelux staat garant voor prachtige, exclusieve raamdecoratie. Of je nu een landelijk of modern interieur hebt, Zonnelux zorgt ervoor dat jouw raamdecoratie een verrijking is voor elke ruimte. Sfeervolle raamdecoratie geeft jouw woning een luxe uitstraling en creëert een sfeervolle omgeving. Bovendien wordt de raamdecoratie van Zonnelux altijd op maat gemaakt. Alles om aan jouw wensen te voldoen!

Ambacht

Zonnelux is, net zoals Boer Staphorst, een familiebedrijf. Het bedrijf is in 1974 begonnen met het produceren van jaloezieën. Op dit moment is Zonnelux één van de grootste merken op het gebied van maatwerk raamdecoratie. Zonnelux heeft een brede collectie aan kwalitatieve maar ook trendy raamdecoratie. Raamdecoratie is tegenwoordig steeds meer een waardig onderdeel en dus ook sfeermaker in het interieur. Raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen. Dit vraagt om goed vakmanschap. Daarom produceert Zonnelux alle raamdecoratie in eigen fabrieken in Europa. Ieder product wordt deels met hand gemaakt; echte ambacht. Boer Staphorst is Zonnelux specialist. Wij kunnen jou compleet ontzorgen met deskundig advies, inmeten en montage. Onze adviseurs helpen jou graag!

Voor ieder raam een sieraad

Bijzondere raamvormen en grote raampartijen zien we steeds meer. Vooral de grote raampartijen in nieuwbouwhuizen die lopen tot in de nok van de woning zijn steeds populairder. Zonnelux heeft voor elk raam een passende vorm van raamdecoratie:

  • Bijzondere raamvormen zoals een halfrond of trapezium raam zijn prachtig en geven een bijzonder effect aan jouw interieur. Vooral halfronde ramen zie je niet zo vaak en daarom wil je uiteraard dat deze mooi tot zijn recht komt. Shutters en plisségordijnen zijn dé perfecte raamdecoratie voor een halfrond raam. Trapeziumramen daarentegen zien we steeds meer en de keuze voor raamdecoratie bij deze raamvorm is enorm. Zo is er dus zeker raambekleding wat voldoet aan jouw wensen!
  • Draai-kiepramen zijn tegenwoordig steeds meer regel dan uitzondering. Daarom zijn bijna alle vormen van raamdecoratie hiervoor geschikt. Uiteraard moet je wel rekening houden met de kiepstand van je raam. Laat je daarom goed adviseren!
  • Kunststof kozijnen zijn een duurzame keuze voor je woning. Bovendien zijn deze kozijnen eenvoudig in onderhoud en zijn ze zowel geluids- als warmtewerend. Je wilt de kozijnen natuurlijk niet beschadigen met het ophangen van raamdecoratie. Uiteraard heeft Zonnelux hier rekening mee gehouden en is er een uitgebreid aanbod aan raamdecoratie voor kunststof kozijnen!
  • Het dakraam is het meest voorkomende raam op zolder en steeds vaker wordt de zolder ingericht als slaapkamer. Verduistering is erg belangrijk voor een goede nachtrust. Daarom heeft Zonnelux een breed assortiment aan raambekleding voor dakramen. Bovendien zijn er ook modellen geschikt voor Velux dakramen. Ideaal!
  • Een deur wordt meestal vaker gebruikt dan een raam. Daarom is het erg belangrijk hier rekening mee te houden bij het kiezen van raamdecoratie. Bovendien willen we de tuin steeds vaker betrekken bij het interieur. Door je tuindeuren of schuifpui open te zetten, maak je van jouw tuin een tweede woonkamer. Onze specialisten kunnen jou adviseren over alle mogelijke vormen van raamdecoratie voor jouw specifieke deur!

Elektrische bediening

Comfort wordt steeds belangrijker. Hier speelt Zonnelux goed op in; bijna alle soorten raamdecoratie zijn met elektrische bediening te krijgen. Dit kan met zowel een accumotor als een bekabelde motor. Zo kun jij met één druk op de knop alle raamdecoratie bedienen. Superhandig dus! Bovendien is raamdecoratie met een accumotor ook bijzonder kindvriendelijk en -veilig. Op deze manier komen kinderen niet in aanraking met koorden en elektrische bekabeling. De perfecte oplossing wanneer jij kleine kids rond hebt lopen in huis!

Shutters: de trend van nu

Shutters worden ook wel binnenluiken genoemd en zijn een echte eyecatcher in je interieur! Van ronde ramen tot boogramen en trapezium ramen; alles is bij Zonnelux mogelijk. Steeds meer woningen hebben grote raampartijen en aparte raamvormen om een zo uniek mogelijke look te creëren. Voorheen waren er weinig mogelijkheden voor bijzondere raamvormen maar de mogelijkheden worden steeds diverser. Zo ook bij shutters. Shutters zijn zelfs ideaal voor een schuifpui. Hiervoor is een speciaal dubbel railsysteem ontwikkeld waardoor je de verschillende panelen voor en achter elkaar kunt schuiven. Op die manier kun je de shutters makkelijk openen om een doorgang te creëren. Het railsysteem wordt standaard met een houten koof en zijpanelen geleverd voor een strak eindresultaat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk de juiste shutters per ruimte

Geweven hout

Eén van de trends van het moment is geweven hout, oftewel bamboe rolgordijnen. De naam doet misschien vermoeden dat dit product hout bevat maar dit is niet het geval. Het geweven hout wordt geproduceerd uit het duurzame natuurproduct bamboe. Bamboe is een grassoort maar heeft wel de uitstraling van hout. Steeds meer interieurstylisten kiezen voor deze raamdecoratie omdat bamboe rolgordijnen een natuurlijke look & feel hebben. De geweven structuur filtert het daglicht op een prachtige manier. De bamboe rolgordijnen van Zonnelux zijn leverbaar in twee wevingen. Bij ‘thin sticks’ is de doorkijk transparant, bij ‘flat sticks’ is dit in between. Het transparante karakter is kenmerkend voor deze raamdecoratie. Geweven hout is een natuurproduct en heeft daardoor altijd een unieke uitstraling. De perfecte sfeermaker in je woning!

Bekijk onze blog over geweven hout

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij snappen als geen ander dat het lastig is om een keuze te maken. Wij helpen je daar graag bij! Kom eens langs in onze winkel of stel hieronder je vraag aan onze specialisten. Zo vinden wij samen met jou de perfecte raambekleding voor jouw woning!

filter en sorteer