Alfred Kiers

Alkibouw uit Staphorst is een allround klussenbedrijf met klanten in Staphorst, Meppel en omstreken. Alfred Kiers, eigenaar van Alkibouw, werkt al jaren met ons samen. Hij is één van de eerste zakelijke klanten die met DeWalt XR-Flexvolt machines werkt. Benieuwd naar zijn ervaring? Lees hieronder zijn verhaal.

Wie is Alkibouw?
Na mijn schoolperiode ben ik meteen aan de slag gegaan in de bouw. In die 30 jaar heb ik ervaring opgedaan in diverse werkzaamheden bij verschillende bouwbedrijven. In mei 2007 ben ik mijn klussenbedrijf begonnen. Inmiddels timmer ik bijna 10 jaar aan de weg als zelfstandige. Een leuk weetje: de naam Alkibouw is een afkorting van Alfred Kiers + bouw.

Wat is je specialisatie?
Door mijn ervaring bij verschillende bouwbedrijven ben ik echt een allround timmerman. Denk aan timmeren, metselen, tegelen en allerhande voorkomende bouw- en kluswerkzaamheden. Omdat ik zo breed inzetbaar ben, kan ik ingezet worden voor nieuwbouw-, verbouw- en uitbouwprojecten. Alle werkzaamheden doe ik met plezier, wat een hele belangrijke factor is. Het eindresultaat en de tevredenheid van de klant, staan bij mij hoog in het vaandel.

Waarom XR Flexvolt?
Mijn huidige elektrische gereedschap kon qua kracht niet tippen aan het nieuwe DeWalt gereedschap, wat ik mocht uitproberen tijdens de demonstratie van de XR-Flexvolt bij Boer Staphorst. Toen de gereedschapsspecialist van Boer met een interessant voorstel kwam om mijn oude gereedschap in te ruilen en voor het nieuwe van DeWalt te gaan, heb ik daar geen moment over getwijfeld. Met 2 accuboormachines, een klopboormachine, een schaafmachine en een reciprozaag met DeWalt XR Flexvolt technologie ben ik nu een tijdje aan het werk en kan alleen maar positief zijn over deze machines en dan met name de kracht van de XR Flexvolt accu’s.

Waarom Boer Staphorst?
Vaak haal ik zelf de bouwmaterialen op die ik nodig heb voor mijn klus. Maar als ik druk ben geef ik een bestelling door. Boer zorgt dan dat het klaar staat op het moment dat ik het nodig heb, of mijn vrouw komt het halen en brengt het naar de bouwplaats. Wanneer ik grotere bouwmaterialen, zoals stenen of een big bag zand nodig heb, worden deze kosteloos op locatie bezorgd. Ook deel ik mijn kennis die ik opdoe op de bouw met de medewerkers van Boer. Zij hebben soms vragen waar ik vanuit de praktijk weer antwoord op kan geven. Hier kan Boer weer andere klanten mee helpen. Zo vullen we elkaar aan.

Heb je nog een tip voor andere professionals in de bouw?
Het spreekt misschien voor zich, maar zorg dat je goed werk levert. Denk mee met de klant en zorg voor passende oplossingen. Het opbouwen van een goede naam, duurt langer dan het afbreken daarvan. De werkzaamheden altijd positief afronden in samenspraak met de klant. Eventuele klachten serieus nemen en oplossen. Je laat de klant met een positief gevoel over jou en de werkzaamheden achter!

Ook net als Alfred Kiers genieten van de service Boer Bouwmaterialen? Kom langs in onze winkel! Onze specialisten helpen u graag.

Meer weten over Boer Bouwmaterialen?

filter en sorteer