Klanten over ons

Bij Boer Staphorst staat klanttevredenheid voorop. Daarom hechten wij veel waarde aan de ervaringen van onze klant. Bekijk alle klantervaringen of deel zelf uw ervaring met ons!

Boer Wonen

“Wij hadden al veel spullen gekocht bij Boer, zoals de bank, de salontafels en onze gordijnen. Het advies in de winkel was prettig. Er werd goed meegedacht over de producten. Maar om het dan zelf allemaal in te richten en er één geheel van te maken, daarin zijn wij niet zo goed. Daarom hebben wij de hulp van jullie styliste ingeschakeld. Wat zijn wij blij met het resultaat.”

Bekijk hier de ervaring van familie de Roo


Boer Keukens

“We wisten goed welke stijl we wilden maar dan ben je er nog niet. We hebben veel bezoekjes aan Boer Staphorst gebracht en vaak gebeld met onze vaste contactpersoon. En elke keer wisten ze ons op een prettige manier een stapje verder te helpen. Het prachtige eindresultaat is echt een droom die is uitgekomen.”

Bekijk hier de ervaring van familie Meijer

“We kregen goed advies: ze begrepen meteen wat we bedoelden. Iedereen wist ook waar waar ze het over hadden als je een vraag had. We zijn daarom enorm geholpen bij het uitkiezen van een keuken. Nu kunnen we écht genieten van onze nieuwe keuken. We vinden hem prachtig geworden en het is precies wat we verwacht hadden.”

Bekijk hier de ervaring van familie Kuiper


Boer Badkamers

‘We hebben heel wat afspraken gehad bij Boer Staphorst. Ze hebben ons goed geholpen om al onze wensen in kaart te brengen. We zijn enorm blij met het resultaat. Ruimte en ontspanning voor iedereen, gewoon thuis: ideaal!’

Bekijk hier de ervaring van familie Lierop


Boer Buiten

‘Dankzij Boer Zonwering kan ons zoontje nu gerust zijn middagslaapje doen in een donkere en koele slaapkamer. Wij zijn erg tevreden over de extra service en goede adviezen die we kregen van de monteurs.’

Bekijk meer van de familie Harink


Boer DHZ

“Soms zoek ik speciaal gereedschap voor een bepaalde klus. Daarvoor ga ik naar de specialisten van Boer Staphorst. Zij verdiepen zich oprecht in mijn wensen en gaan net zo lang op zoek totdat ze de juiste machine hebben gevonden. Hierdoor kan ik de kwaliteit leveren die ik zo belangrijk vind.”

Lees meer over de ervaring van Jan Veldman


Boer Bouwmaterialen

“Ik haal vaak de benodigde bouwmaterialen voor mijn klus bij Boer Staphorst. Als ik dan druk ben, geef ik mijn bestelling door en Boer zorgt dan dat het klaar staat op het moment dat ik het nodig heb. Wanneer ik grotere bouwmaterialen, zoals stenen of een big bag zand nodig heb, worden deze kosteloos op locatie bezorgd.”

Lees meer over de ervaring van Alfred Kiers van Alkibouw

filter en sorteer