Eveline & Delano

Een nieuwbouwhuis sfeervol inrichten? Dat kun je met een gerust hart overlaten aan interieurblogger Eveline! Naast een sfeervol interieur heeft ze haar interieur ook helemaal eigen gemaakt.  En dat is echt te zien; zo is er aan elk detail gedacht en zorgt de kleur lichtroze voor een mooie eenheid in huis. Daarnaast spotten we verschillende producten uit onze winkel. Kijk je mee?

Droom paleisje
Eveline woont samen met haar vriend Delano en twee katten in een nieuwbouwhuis in Meppel. Samen waren ze al een tijdje opzoek naar een koopwoning, maar ze konden maar niet het juiste huis vinden. Totdat ze eind 2013 door een makelaar, waar ze al vaker contact mee hadden gehad, werden gewezen op een nieuwbouwproject in de Berggierslanden. “Voor ons had dit huis alles wat wij zochten in een woning; ruim, een garage, tuin op het zuid/westen en mooie ligging aan een oud laantje. Uiteindelijk werd in September 2014 het startschot gegeven en in mei 2015 is ons huis opgeleverd.”

De vloer als basis
De lichtgrijze tegelvloer is de basis geweest van het huis van Eveline en haar vriend. “Ik wilde een loft gevoel in huis creëren en uiteindelijk is het helemaal geworden wat ik voor ogen had. Namelijk Scandinavisch en minimalistisch maar wel sfeervol en gezellig. De hangstoel moest en zou er komen, die had ik al in huis toen we nog aan het bouwen waren. Het roze is eigenlijk puur toevallig gekomen. Het was eerst meer mintgroen, maar toen ik meer ben gaan combineren met roze is dat roze uiteindelijk steeds meer geworden!”

Opvallende raamdeco
Iets wat gelijk opvalt als je de sfeervolle en ruime woonkamer inloopt, zijn de plissé gordijnen in de erker. Eveline geeft aan dat ze het uitzoeken van de raamdecoratie erg moeilijk vond. “We wilden iets wat niet ons uitzicht zou belemmeren daarnaast moest de raamdecoratie ook luchtig ogen. Bij Boer hebben ze ons echt goed advies gegeven. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor bottem up/top down plisse’s. Ideaal want overdag hebben we ze speels hangen en ‘ s avonds hebben we alles naar beneden. Toch houden we zo ons uitzicht omdat alles aan de bovenkant nog open is. Zo hebben we op deze manier tóch ook nog wat privacy.”

Groots effect met maar één accessoire
De eetkamer is door de grote poster van Doutzen Kroes ook echt een hoekje in huis dat gezien mag worden! Eveline laat hier goed zien dat je met maar één accessoire ook een groots effect kan creëren! Ook hier zien we raamdecoratie uit onze winkel terug. “Bij de schuifpui wilden we Inbetweens. Dat vond ik toch wat gezellig en warmer dan bijvoorbeeld Luxaflex. Ook hiervoor ben ik bij de gordijnenafdeling van Boer goed geadviseerd en heb ik meerdere stalen mee naar huis gekregen. Zo hebben we uiteindelijk een goede keuze kunnen maken waar we nog steeds erg blij mee zijn.”

Veel opbergruimte
Op de bovenverdieping zie je dat Eveline bewust gekozen heeft voor twee grote kasten. Eentje voor in de dressingroom en één in de slaapkamer. De kast in de slaapkamer heb ik echt al heel erg lang, zo’n 8 jaar ongeveer. Daar ben ik nog steeds heel erg blij mee! het is namelijk een mooie ruime kast en de spiegel is erg handig. De kast in de dressingroom hebben we net nieuw. Ook dit is een mooie en ruime kast. Bij deze kast hebben we gekozen voor allemaal witte panelen zonder een spiegel omdat we al genoeg spiegels hebben in deze kamer. Deze kast hebben we helemaal zelf kunnen samenstellen bij Boer.”

Heart Wood
Iets wat gelijk onze aandacht trekt is de kleur in de keuken, want Eveline heeft namelijk nu al de kleur Heart Wood op de muur zitten. En eerlijk is eerlijk; deze kleur staat perfect bij al haar andere roze tinten. “Ik wilde al een hele tijd iets anders op de muur want ik vond Early Dew te kil en te saai. In plaats daarvan wilde ik juist meer warmte en contrast. Toen Flexa de kleur van het jaar 2018 bekend maakte wist ik meteen dat dit de kleur was die daar moest komen. Hij is echt heel mooi en je kunt er heel veel kleuren mee combineren, met het zachtroze is het echt een geweldige match. Ik vind hem zelfs zo mooi dat ik hem ook graag in de slaapkamer wil maar ik moet nog even Delano overhalen!”

Wil je nou meer zien van Eveline haar interieur? Bezoek dan eens haar blog of volg haar op Instagram.

Meer weten over Boer Wonen?

filter en sorteer