Familie de Roo

Maak kennis met familie de Roo uit Zwolle, een leuk gezin bestaande uit vader, moeder en drie kinderen! De familie had al eens advies in onze winkel gehad, maar mist nog de finishing touch in hun woonkamer. Ontdek hieronder hoe zij Boer Staphorst hebben ervaren.

Gerdina de Roo: “Wij hadden al veel spullen gekocht bij Boer Staphorst, zoals de bank, de salontafels en de gordijnen. Het advies in de winkel hiervoor was prettig. Er werd goed meegedacht over de producten. Maar om het dan zelf allemaal in te richten en er één geheel van te maken, daarin zijn we niet zo goed.”

Aflevering 1

De familie heeft daarom nogmaals de hulp ingeschakeld van Boer Staphorst om te helpen met de finishing touch om gezelligheid toe te voegen. Daar hielpen wij maar al te graag aan mee. En het leuke is dat dit proces is vastgelegd. In de 1e aflevering maak je kennis met familie de Roo, zie je waar de familie tegenaan loopt en wat ze nog missen in hun woonkamer.

Aflevering 2

In de vorige aflevering heb je kunnen zien waar familie de Roo tegen aan liep en wat zij nog misten in hun woonkamer. In deze aflevering komt Gerdina langs in onze winkel. Samen met Nelleke, adviseur Wonen, gaat zij op zoek naar leuke woonaccessoires en tips om hun woonkamer nog gezelliger te maken. Nelleke laat zien op welke manieren de familie meer sfeer in hun huis kunnen toevoegen. Kijk hieronder gezellig mee!

Aflevering 3

In de vorige aflevering was Gerdina in onze winkel om samen met Nelleke door de winkel te gaan. Zij zijn samen op zoek gegaan naar leuke woonaccessoires om meer sfeer in hun woonkamer te creëren. In deze laatste aflevering gaat onze styliste Francien samen met Ineke aan de slag om de woonkamer af te stylen. Francien geeft je enkele tips die je zelf ook gemakkelijk kunt toepassen. Na een lange dag stylen, wordt de familie erbij gehaald om het eindresultaat te zien. Zijn jullie ook zo benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan naar de laatste aflevering uit deze serie.

Ook graag interieuradvies van Francien? Plan dan hier je afspraak

filter en sorteer