Familie van der Kamp

Familie van der Kamp verhuisde van hun (té) grote woning in Meppel naar een boothuis in Hasselt. Ze lieten zich niet beperken door de muren die al in de woning stonden, waardoor het interieur een geheel andere uitstraling kreeg. Voor hun nieuwe badkamers en toilet op zowel de boven- als de benedenverdieping zochten ze advies bij Boer Staphorst. Voor de 1e etage kozen ze voor een tegelvloer met bijzonder grote tegels en een moderne uitstraling. Lees hieronder de ervaring van familie van der Kamp met Boer Staphorst.

Wonen aan het water

“De kinderen vlogen één voor één het huis uit, waardoor ons huis in Meppel te groot werd. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe woning. We hebben onder andere in Zwolle gekeken naar een mooi plekje in de stad. Maar we houden allebei heel erg van varen en het water. Daarom is onze keuze gevallen op dit boothuis op een bijzondere locatie in Hasselt.”

Verbouwen en inrichten
Om tot dit resultaat te komen, hebben ze de verbouwing en nieuwe inrichting groots aangepakt. In de vorige woning in Meppel hadden ze ook verbouwd, maar toen ging veel van hun aandacht naar het grootbrengen van de kinderen. Nu ze met zijn tweeën zijn, hadden ze de mogelijkheid om hun nieuwe woning volledig te realiseren volgens hun woonwensen. Het boothuis is halverwege de jaren ’90 gebouwd. Mevrouw van der Kamp zegt hierover: “We zagen veel mogelijkheden op deze locatie. Maar om het huis aan onze wensen te laten voldoen, hebben we de complete woning laten verbouwen. We hebben een gat in de 1e verdieping laten maken met een nieuwe trap, zodat we nu via de begane grond naar boven kunnen.”

Badkamer & toilet op de bovenverdieping
De badkamer op de bovenste verdieping is voorzien van alle luxe, zoals een inloopdouche en een sauna. Het toilet is in een aparte ruimte gerealiseerd. Voor elke ruimte heeft de badkameradviseur van Boer Staphorst een 3D-tekening gemaakt.

“Naar aanleiding van de ontwerpen hebben we best wat aanpassingen gedaan. Hier werd alle tijd voor genomen. De adviseur luisterde echt naar onze wensen. Met haar kennis en advies heeft zij een belangrijk aandeel gehad in de keuze van onze producten. Dat hebben we als heel prettig ervaren.”

Meer weten over Boer Badkamers?

Woonkamer & open keuken
Nibourg Interieurs heeft de familie van der Kamp geadviseerd met de verbouwing en inrichting van hun woning. “Zij kwamen met het idee om voor onze open keuken, woonkamer en terras grote tegels van 1 x 1 meter te gebruiken. Waarbij de zichtlijnen van de tegels helemaal doorlopen naar buiten. Nibourg heeft persoonlijk Boer Staphorst aangeraden voor het leveren van deze tegels. De adviseur van Boer Staphorst heeft ons vervolgens geholpen in onze zoektocht naar de perfecte vloertegel. Zij heeft er alles aan gedaan om een tegel te vinden die paste bij onze wensen.”

De vloer op de bovenverdieping
Voor de slaapkamers en de overloop is gekozen voor een pvc-vloer van Moduleo. “Deze pvc-vloer in de kleur Country Oak sprak ons aan door de lichteiken structuur.” Rondom zijn de vloerdelen afgewerkt met een v-groef, waardoor de vloer een natuurlijke uitstraling heeft. “De pvc-vloer is gelegd door de woningstoffeerders van Boer. Daarbij zijn we, van het uitzoeken totdat wij de vloer konden gebruiken, volledig ontzorgd.

Badkamer & toilet op de benedenverdieping
Op de benedenverdieping heeft de familie ook een badkamer en toilet gerealiseerd. “Wanneer de kinderen komen logeren, kunnen zij gebruik maken van een eigen douche en wc. Zo hebben zij ook een beetje privacy.” De wanden van de douche zijn afgewerkt met betonstuc. Dit geeft de badkamer een mooie, moderne uitstraling. De grote vloertegels van 1 x 1 meter zijn ook hier weer gebruikt. Zo is in de hele woning eenheid gecreëerd.

Meer weten over Boer Wonen?

filter en sorteer