Jan Veldman

Jan Veldman, zzp’er onder de naam J. Veldman Montage, komt al jaren bij Boer Staphorst voor zijn gereedschap en materialen. Benieuwd naar zijn ervaring met Boer DHZ? Lees hieronder zijn verhaal.

Wie is Veldman Montage?
Ongeveer 10 jaar geleden heb ik de stap gemaakt om onder de naam J. Veldman Montage als zzp’er aan de slag te gaan. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Zelfs in de crisisjaren heb ik, dankzij mijn uitgebreide netwerk, altijd werk gehad. Kwaliteit vind ik belangrijk en dat zie je ook terug in mijn werk.

Wat is je specialisatie?
Door mijn ervaring in het verleden ben ik gespecialiseerd in het renoveren en monteren van keukens en badkamers. Neem als voorbeeld een badkamerrenovatie. Ik zorg dat de oude badkamer gesloopt en afgevoerd wordt. De installatiewerkzaamheden, zoals het aanleggen van water-, gas- en cv-installaties voer ik zelf uit. Dit heeft als voordeel dat ik precies weet hoe de nieuwe badkamer gemonteerd en de tegels gezet moeten worden. Daarnaast doe ik ook interieurverbouwingen, zoals kasten op maat.

Wat maakt jouw werk leuk?
Professionele en krachtige machines die het werk makkelijker maken hebben mijn interesse. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat ik een passie heb voor elektrisch gereedschap. Ik werk vooral met DeWalt gereedschap, maar ik gebruik ook machines van andere merken als die beter passen bij mijn werkzaamheden. Regelmatig bezoek ik beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Waarom kies je voor Boer Staphorst?
De werknemers van Boer Staphorst zijn gespecialiseerd in elektrisch gereedschap. Soms zoek ik een speciale machine voor een bepaalde klus of omdat ik deze op een beurs heb gezien. Zij verdiepen zich dan in mijn wensen en gaan daarna op zoek tot ze de juiste machine of het juiste gereedschap voor mij hebben gevonden. Hierdoor kan ik de kwaliteit leveren die ik zo belangrijk vind. Neem bijvoorbeeld het gereedschap van Wera. Dat had ik ergens gezien, maar het was nog niet verkrijgbaar bij Boer. Nu is het wel te vinden in de winkel. Ook als ik een storing of probleem met gereedschap heb, wordt dit altijd goed en professioneel opgelost.

Heb je nog tips voor andere professionals in de bouw?
Nog te vaak zie ik op de bouw dat elektrisch gereedschap verkeerd gebruikt wordt. Zorg ervoor dat de machine die je intensief gebruikt goed leert kennen. Gebruik de juiste accessoires en luister goed naar de machine. Aan het geluid kun je vaak al horen of deze goed gebruikt wordt. Hierdoor verleng je de levensduur en heb je aanzienlijk langer plezier van je gereedschap.

Ook net als Jan Veldman genieten van de service van Boer DHZ? Kom langs in onze winkel! Onze specialisten helpen u graag.

Meer weten over Boer DHZ?

filter en sorteer