Ruud & Tom

Ruud en Tom verhuisden in hun leven al acht keer. De experts in het opknappen van woningen hebben onlangs hun Provençaalse huis in Frankrijk verruild voor een prachtige woonboerderij nabij Giethoorn. Voor de inrichting van hun nieuwe woning trokken ze intensief op met Boer Staphorst. Lees hieronder de ervaring van Ruud en Tom met Boer Badkamers.

Graag terug naar Nederland
”We wilden na tien jaar Frankrijk graag weer in Nederland gaan wonen. De vraag was alleen: waar? We waren immers de rust en ruimte van het Franse platteland gewend. Uiteindelijk zijn we in Dwarsgracht terechtgekomen, in een zogenaamde kamelenrug-boerderij, met een laag voorhuis en een hoog achterhuis. De woning was in 2002 nog gerenoveerd, maar we hebben een uitgesproken mening en wilden er onze eigen ideeën in verwerken.”

Direct een klik
De vrienden van Ruud en Tom wezen hen op Boer Staphorst. ”We werden aangenaam verrast door wat Boer allemaal te bieden heeft, de prijs-kwaliteitverhouding, maar ook door de directe klik met de medewerkers. Met Clarinde, de badkamerspecialiste, die heel creatieve ideeën had voor onze badkamer. Zo kwam zij met de suggestie om de inrichting af te stemmen op de lichtinval via het uilenbord in de nok van het dak. Nu valt ’s ochtends de zon prachtig door het glas op de spierwitte badkamermeubels. Trouwens, Boer heeft ook de montage van de badkamer en andere delen van de woning voor zijn rekening genomen. Ook dat is perfect gedaan. ”

Niet alleen de badkamer..
Voor de inrichting van de benedenverdieping deden Ruud en Tom eveneens een beroep op Boer Staphorst. “Het interieur is oosters en landelijk tegelijk, een beetje in Axel Vervoordt-stijl. Een goed voorbeeld is de combinatie van antieke Aziatische meubelen met de klassieke zwart-witte tegelvloer: bijzonder mooi. Ook in de keuken is de hand van Boer Staphorst terug te zien. “In de op maat gemaakte keuken zat een koel-vriescombinatie. Die wilden we vervangen door een grote koelkast. Keukenadviseur Marten heeft net zolang gezocht totdat hij een koelkast vond die exact aan de inhoudsmaten voldeed. ”

Riant leven
Begin 2016 verhuisden Ruud en Tom definitief naar hun nieuwe droombestemming. “We hebben het ontzettend naar onze zin”, vertelt Ruud. “Deze woning past perfect bij ons. Hij is zonder meer groot genoeg om er riant in te leven, maar is tegelijk heel overzichtelijk. Vrienden die op bezoek komen, staan allemaal versteld van het resultaat.

”We zijn heel blij met de samenwerking met Boer Staphorst. Boer heeft ons verrast als leverancier, als installateur, maar ook als creatieve partner. Ik durf gerust te zeggen dat ze zich kunnen meten met de top-speciaalzaken in bijvoorbeeld Amsterdam. Meestal begint het al snel weer te kriebelen en denken we aan een volgende verhuizing, maar nu heb ik echt het gevoel dat we hier oud kunnen worden.

Meer weten over Boer Badkamers?

filter en sorteer