Kunststof meubelen in de tuin!

Kunststof meubelen in de tuin!

Kunststof tuinmeubelen zijn nog steeds de trend! Maar wat is de reden hiervan? Kunststof tuinmeubelen verkleuren niet en zijn weersbestendig. Wel zo fijn in een af en toe regenachtig Nederland. In deze blog laten we jou graag de mogelijkheden zien betreffende kunststof meubelen in de tuin.

We're going to Ibiza

Het gerenommeerde tuinmeubelmerk Hartman heeft dit tuinmeubelseizoen voor de allereerste keer de volledig uit kunststof vervaardigde loungeset ontwikkeld. De reden dat zij deze loungeset hebben ontworpen, is bedacht met het oog op gemak en flexibiliteit voor jou. De Ibiza, zoals deze loungeset heet, is volledig modulair vormgegeven waarbij de tafels zijn voorzien van een eenvoudig kliksysteem. Je houdt op deze manier genoeg speelruimte over om de loungeset volledig naar wens samen te stellen. Met de productie van deze set gingen ze graag een stapje verder. De Ibiza is, volgens ons en Hartman, onmisbaar in jouw tuin! Waarom? We vertellen je hieronder graag meer over alle ins en outs van deze set.

Bekijk meer van het merk Hartman

Misschien heb je de slogan van Hartman wel eens voorbij horen komen: 'Hartman, daar geniet je langer van!'. En laat dat nu net de reden zijn dat deze loungeset is ontworpen. Het tuinmeubelmerk is bij de productie op zoek gegaan naar een concept dat meegroeit met de verschillende levensfases die jij doorloopt. Van student tot starter en van stel tot gezin. De Ibiza is heel eenvoudig uit te breiden van balkonset naar royale loungeset en eigenlijk alles wat daartussenin zit. Je combineert jouw gewenste opstelling voor in de tuin met alle verschillende, losse modules die het model heeft.

De eigenschappen van de loungeset

Binnen het Hartman assortiment krijgt de Ibiza een warm welkom. Dit komt door de neutrale uitstraling en doordat het frame van de set 100% gemaakt is van kunststof. Het frame van deze loungeset is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek en een neutraal reinigingsmiddel, wat het schoonmaken van de set echt ideaal maakt. Daarnaast is de loungeset voorzien van comfortabele kussens, waardoor je met gemak urenlang kunt blijven relaxen op de Ibiza. De zitkussens zijn gemaakt van 100% Olefin doek van een luxe kwaliteit en waterafstotende finish. Is de hoes smerig geworden? Geen probleem! De hoes is namelijk ritsbaar en hierdoor eenvoudig te wassen. Gebruik je de kussens niet? Dan adviseren we toch wel om deze op een donkere en droge plek te bewaren, zo blijven de kussens namelijk langer mooi.

Net zoals de mega populaire Sophie kuipstoelen, waarover we hieronder zometeen meer vertellen, is de kunststof Ibiza volledig ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Van begin tot eind heeft de Ibiza strenge testfasen doorlopen. Maar denk zeker niet dat deze loungeset zo eenvoudig is gemaakt dat het zo van de productieband afrolt. Nee, integendeel! Wist je dat er maar liefst negen mallen nodig zijn om de Ibiza die stijlvolle uitstraling te geven?! Maar doordat de set geproduceerd wordt in de Nederlandse fabriek van Hartman, hebben we hier een groot voordeel te pakken qua zekerheid en timing van levering.

Maak kennis met Sophie

Sophie, de kuipstoel! We zien ze niet alleen veel binnenhuis, ook buitenshuis zien we de kuipstoel steeds vaker terugkomen. De lancering van de Sophie gaat terug naar het jaar 2016, het is de ontwikkeling van een kuipstoel waarin iedereen heerlijk kan zitten. Door de ergonomische vorm zit deze stoel eigenlijk altijd goed. 

Net zoals de Ibiza is de kuip van de Sophie ook volledig gemaakt van kunststof. Dit houdt in dat de kuipstoel zeer kleurvast en waterafstotend is. De stoel is bestand tegen UV-straling, wat ervoor zorgt dat Sophie nooit haar natuurlijke kleur verliest. Door de ergonomische vorm in de kuip zit je altijd perfect in deze stoel en wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld. Hartman heeft ervoor gekozen om deze collectie zo uitgebreid mogelijk te maken. De collectie is uitgebreid met nieuwe onderstellen en diverse hippe kleuren. Zo is er altijd een stoel die perfect in jouw tuin past. De Sophie is uitermate geschikt om door te geven aan de volgende generaties, de schoonheid van Sophie gaat namelijk jaren mee.

Ontdek het Sophie assortiment

Kunststof meubelen in de tuin zijn dus altijd een goed idee! Je hebt er weinig onderhoud van, wel zo handig vind je niet?! Daarnaast zijn de mogelijkheden van de Ibiza en Sophie eindeloos en is de kunststof recyclebaar! Dat maakt het leuk om bezig te zijn met deze tuinmeubelen en jouw tuin. Wij zijn heel erg fan van kunststof tuinmeubelen!

Hopelijk ben jij dat ook na het lezen van deze blog ook fan van de kunststof tuinmeubelen zoals Ibiza en Sophie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw tuin? Kom dan eens langs in onze winkel en laat je adviseren door onze adviseurs. Zij kijken met jou mee op welke manier bijvoorbeeld de modulaire loungeset Ibiza het beste in jouw tuin tot zijn recht komt. Zien we jou snel op onze tuinmeubelafdeling?

Bekijk onze openingstijden

Delen