Cobb

Koken met een Cobb barbecue is makkelijk en leuk. U neemt hem mee naar de camping, het strand of het park. Maar u kunt hem ook heel gemakkelijk gebruiken op het balkon, in de tuin of op de boot.

Overal waar u wilt, kunt u dus heerlijk koken met de Cobb. Het is een veelzijdige barbecue waarmee u kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken. Maar er is meer! Want de Cobb is ook nog eens veilig, veelzijdig en in maar liefst 3 minuten heet. Daarnaast zijn de mogelijkheden met de accessoires eindeloos.

Mogelijkheden van de Cobb

In de basis is de Cobb een gewone barbecue. Hij wordt standaard geleverd met een basisplaat waarop het vlees, vis of groente gegrild kan worden. Met de verschillende optionele barbecueaccessoires kunnen de mogelijkheden uitgebreid worden. Gebruik bijvoorbeeld een grillplaat om te grillen, plaats de deksel op de barbecue om te braden, wok uw eten met de wokpan, gebruik de bakplaat om te bakken of ga het eten roken voor een bijzondere belevenis.

Hoe werkt de barbecue?

Met de Cobb barbecuet u altijd indirect. Wanneer er vet van het vlees of de vis vrijkomt, dan wordt dit opgevangen in de kom van de Cobb en kan dit dus nooit in het vuur terechtkomen. Daardoor ontstaan er geen vlammen of rook. De barbecue werkt op barbecuebriketten of op de Cobble Stones. Met de Cobble Stones is de Cobb al in een paar minuten heet en klaar voor gebruikt. Bijzonder is dat de onderkant helemaal niet heet wordt, wel zo veilig. Kookt u toch liever op gas? Dan is er altijd de mogelijkheid voor een Cobb gasbarbecue.

Verschillende uitvoeringen en kleuren

Het model is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de Cobb Compact, de Cobb Supreme, de Cobb Premier en de Cobb Pro. Het verschil zit hem in het uiterlijk. De bouw, werking, veiligheid en gemak is bij beide gelijk. De mantel van de Premier is gemaakt van roestvast staal en de Pro van metaal met een poedercoating. Hierdoor krijgen de barbecues een stoere uitstraling. De Pro is verkrijgbaar in drie trendy kleuren: zwart, aluminiumgrijs en petrol. Voor ieder wat wils en zo kiest u de juiste barbecue die past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Prettig is dat alle RVS onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Bent u ook zo enthousiast geworden over deze hippe barbecue? Kom dan eens langs in onze winkel of bestel ze heel gemakkelijk online!

Bekijk ons online assortiment van Cobb

filter en sorteer