Gardena

Gardena is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Het merk heeft een compleet assortiment met alle benodigdheden. Of het nu gaat om pompen, tuingereedschap, gazononderhoud, tuinvijvers of bodembewerking. Bij Boer Staphorst vindt u daarom ook een ruim Gardena assortiment.

Shop Gardena online!

Onze grasmaaiers

Of u nu een klein of een groot gazon hebt, grasmaaiers zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen. U heeft de keuze uit handgrasmaaiers voor een klein gazon of voor een elektrische grasmaaier voor een (middel)groot gazon. Maar wilt u liever helemaal niet zelf maaien? Ga dan voor het ultieme gemak en kies voor een heuse robotgrasmaaier.

Het gemak van een robotgrasmaaier

Een robotgrasmaaier is een handige en tijdbesparende manier om uw gazon altijd mooi te houden. Het gazon is namelijk vaak het middelpunt van de tuin. Zodra u de robotgrasmaaier hiervoor gebruikt, hoeft u niet meer zelf te maaien en kunt u ondertussen heerlijk ontspannen terwijl de grasmaaier het werk doet. Zo eenvoudig is het!

De robotgrasmaaiers van Gardena maaien regelmatig en met ‘gevoel’ door het SensorCut systeem. Daarnaast hebben de robotgrasmaaiers Silent Drive motoren zodat het maaien stilletjes aan gebeurt. De robotmaaiers zijn technologisch een stap voor en kunnen daardoor in alle weersomstandigheden worden gebruikt, zelfs in de regen. Ook kunt u de maaier gebruiken met het Gardena Smart System, te besturen door slechts één smartphone-app.

Voor iedereen die vragen heeft over de werking van de Gardena robotmaaier City Sileno, open dan hieronder de Sales Guide met de meest voorkomende vragen, oplossingen en mogelijkheden. Open hem hier >

Tuinbesproeiing

Met de warmere dagen hebben planten en bloemen in uw tuin extra water nodig. Bij Boer Staphorst vindt u alles voor de bewatering van uw gazon. Van tuinslangen, pompen, tuinsproeiers en benodigdheden. Zo voorkomt u dat de kopjes van uw planten in de zomer gaan hangen. Bekijk het Gardena Sprinklersysteem >

Gardena Garden Planner

Met de nieuwe Garden Planner heeft u veel meer functies en mogelijkheden dan de vorige versie. U tekent nu heel gemakkelijk zelf een sprinklersysteem in uw eigen tuin.

Ga hier naar de Gardena Garden Planner

Om de tuin gezond en sterk te houden moeten struiken, bomen en heggen regelmatig worden gesnoeid, getrimd, gemaaid en gezaagd. Met Gardena bent u dan aan het goede adres, zij hebben alles voor tuinonderhoud en landschapsontwerp. Kom langs in de winkel en ontdek het assortiment!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer