Laden...

Siemens studioLine blackSteel

Siemens studioLine blackSteel

Een kleur die je steeds meer ziet, is de kleur zwart in keukens. Zo deelden we al een blog over de allereerste zwarte warmwaterkraan, maar heeft ook Siemens met een hele zwarte collectie aan apparatuur. Genaamd: de Siemens studioLine blackSteel.

Voor een niet alledaagse dag, iedere dag

Het studioLine assortiment staat bekend om zijn buitengewone design en de unieke vormgeving. Een studioLine apparaat is dan ook meer dan zomaar een apparaat. Ze zijn namelijk ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar het buitengewone in het leven.

Een nieuwe definitie van schoonheid

De nieuwe ovens, samengesteld uit hoogwaardige materialen en voorzien van blackSteel afwerking, maken direct indruk. Het vernieuwde display overtuigt niet alleen door het weergeven van de menu structuur en functies, maar het is ook een lust voor het oog. Strakkere lijnen, aangepaste kleurstelling. Bij het ontwikkelen van het studioLine design is men terug gegaan naar de basis. Met blackSteel afwerking, de roestvrijstalen draaiknop en de donkere ovendeur is alles perfect op elkaar afgestemd en vormt dit een perfect geheel.

Kookplaat, afzuiging en inspiratie

inductionAir
De inductionAir kookplaat is voorzien van twee flexZones waarop met meerdere pannen tegelijk of met een grillplaat kan worden gekookt. Hierbij hoeft geen rekening gehouden worden met vaste ronde kookzones. De kookplaat is eenvoudig te bedienen met de intuïtieve Dual lightSlider die er niet alleen mooi uitziet maar ook handig is in gebruik.

combiAir
Naast de zeer uitgebreide inductionAir kookplaat is er ook de combiAir kookplaat. Deze kookplaat is voorzien van hetzelfde afzuigsysteem als de inductionAir. Verder biedt de combiZone aan de linkerkant u de mogelijkheid om de twee grote ronde kookzones aan elkaar te koppelen zodat u ook kunt koken en bakken met grotere pannen.

Meer keukenapparatuur bij Boer Staphorst

 

 

Delen