Familie Reimert

Het is alweer acht jaar geleden dat de familie Reimert in hun 2-onder-1 kapwoning op de hoek is komen wonen. Een fijne woning in een gezellige buurt in Raalte. In de tussentijd is er gezinsuitbreiding geweest en wonen ze in het huis met hun drie jonge kinderen en twee katten. Na een aantal jaar kwam dan toch het idee om het een en ander in huis te gaan verbouwen, zo ook de badkamer. Voor de verbouwing van deze badkamer zochten ze advies bij Boer Staphorst. Ze kozen voor een praktische en strakke badkamer. Wij gingen op pad en namen een kijkje in hun nieuwe badkamer. Lees hieronder de ervaring van de familie Reimert met Boer Staphorst.

De zoektocht naar een nieuwe badkamer

“We waren op zoek naar een nieuwe badkamer, waarbij we het een en ander anders wilden hebben.” Vanaf het begin was het voor de familie duidelijk dat het bad eruit kon, om meer beweegruimte te creëren in de badkamer. Wel zo handig met drie jonge kinderen. Maar ja, waar begin je dan precies?

De familie wilde er eigenlijk blanco ingaan en zich laten adviseren door de adviseurs van Boer Staphorst. Er werd niet druk gezocht naar inspiratie en ze wilden het graag op zich af laten komen. Maar een ding wilden ze toch wel heel graag in hun nieuwe badkamer. In het vtwonen woonprogramma spotten ze gave, roze tegeltjes van het merk vtwonen. Die moesten toch echt wel terugkomen in de nieuwe badkamer! Daarnaast was er de wens van een ronde spiegel, eens een keer iets anders dan een rechthoekige spiegel.

Nog nooit waren ze bij Boer Staphorst geweest, via kennissen leerden ze de winkel kennen. Na wat research online kregen ze direct al een goed gevoel bij het bedrijf. De keuze was dus snel gemaakt en de familie stapte met hun ideeën naar Boer Staphorst: “Een duidelijke stijl hebben we niet, maar we wisten wel heel goed wat we wilden. De badkamer moest sfeervol worden, maar tegelijkertijd ook praktisch en makkelijk schoon te maken zijn.” Maar dan ben je er natuurlijk nog niet! Er zijn heel wat keuzes gemaakt voordat het totaalplaatje compleet is geworden. “Hierin is veel gesproken met het vaste contactpersoon, onze badkameradviseur Clarinde. Zij heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat het plaatje compleet is geworden."

Een mooi & strak geheel

Samen met de kennis en expertise van Clarinde is het ontwerp gemaakt. Er waren enkele wensen, die Clarinde in het ontwerp heeft meegenomen. Het gesprek werd direct goed ervaren. “We merkten dat er goed werd meegedacht, dat gaf ons het vertrouwen om alles uit handen te geven.” Uiteindelijk is er voor gekozen om het muurtje te verplaatsen naar de andere kant van de badkamer, verder is alles op dezelfde plek blijven zitten. Maar doordat het bad verdween, was er ineens plek voor twee wastafels. “Ideaal, wanneer we met zijn allen in de badkamer moeten zijn.”

Er is uiteindelijk gekozen voor een grote grijze tegel in combinatie met de roze vtwonen tegeltjes uit de vtwonen tegelstudio op de 1e verdieping. Daarbij is gekozen voor een radiator van Vasco voor de juiste warmte in de badkamer en omdat het zeer praktisch is. Het wastafelmeubel is voorzien van een grote wasbak met stoere, zwarte kranen van JEE-O. De wens van een regendouche lag er ook, wat één van de stoere eyecatchers uit de badkamer is geworden.

Optimaal genieten

Voordat de familie kon genieten, ging er eerst nog een verbouwtraject aan vooraf. “Wij zijn super goed geholpen door jullie monteur, dat was een echte vakman! Aanvankelijk hadden we gekozen voor een combinatie van de roze tegeltjes in het mat en glans. De monteur vroeg ons welk patroon we erin wilden hebben. Ja, dat was een goede vraag van hem! Daar hadden we helemaal nog niet over nagedacht. Na verschillende patronen neer te hebben gelegd, kwamen we erachter dat we het liever niet wilden. We hebben toen gekozen voor een volledige wand met glans tegeltjes. Complimenten naar de monteur dat hij zo goed heeft meegedacht hierin!”

Het eindresultaat

Uiteindelijk heeft het iets langer geduurd dan gepland. Maar dat vond de familie helemaal niet erg en ze zijn meer dan blij met het eindresultaat. “Het is precies de badkamer geworden die goed bij ons past en daar heeft Boer Staphorst zeker aan bijgedragen. We zijn blij dat we voor Boer Staphorst hebben gekozen. En nu gaan we verder met het klussen van de benedenverdieping. We kunnen ook niet wachten totdat klaar is, dan lijkt het net alsof we in een nieuw huis wonen.”

Wil jij ook jouw badkamer verbouwen? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met één van onze badkameradviseurs. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes en het ontwerpen van jouw toekomstige droombadkamer. Maar bijvoorbeeld ook jouw keuken, een nieuwe vloer, nieuwe meubelen, alles kun je bij ons vinden om van jouw huis, jouw thuis te maken! Zien we je snel?

Maak een afspraak met een badkameradviseur

filter en sorteer