Buitenkeuken

11 Resultaten

per pagina

11 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Voor wie van uitgebreid koken houdt, is een buitenkeuken de beste optie. Met een buitenkeuken kook je namelijk nog makkelijker en lekkerder in eigen tuin. Je kunt met het hele gezin buiten genieten van het lekkere eten en dat allemaal in eigen tuin. Deze buitenkeukens hebben de laatste jaren een ware ontwikkeling doorgemaakt.

Een verlengstuk van jouw huis

Het grote voordeel van een buitenkeuken bbq is dat het een verlengstuk van je huis wordt, je kunt er complete maaltijden op bereiden. Voor wie van uitgebreid koken houdt, is de buitenkeuken dus de ideale keuze! Door de vele functies die op buitenkeuken zitten, is het uren in de keuken staan verleden tijd en biedt het jou meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld een gewone houtskool barbecue.

De grote grillplaat op een buitenkeuken bbq zorgt ervoor dat je genoeg vlees, vis en/of groenten kunt bereiden. Deze grote kooktoestellen voor buiten werken op gas, bieden een ruim grilloppervlakte en tegelijkertijd veel werkruimte. Over het algemeen kies je bij een buitenkeuken barbecue voor twee, drie, vier of zes branders en zit er aan de zijkant een zijbrander. Deze zijbrander is te gebruiken voor het verwarmen van soepen, sauzen en/of andere bijgerechten. Een buitenkeuken beschikt ook over zijtafels en een opbergkast voor barbecueaccessoires. Vergeet niet om voor een buitenkeuken een gasfles aan te schaffen, deze zit er over het algemeen niet bij maar heb je wel nodig om te gaan barbecueën. Eet smakelijk!