Bliss Smart Blinds

Bliss Smart Blinds

Wil jij jouw interieur een stuk makkelijker maken? En wil jij alle raamdecoratie in huis met één druk op de knop kunnen bedienen? Dan kun je ervoor kiezen om te gaan voor raamdecoratie met elektrische bediening. Het bedienen van jouw raamdecoratie wordt dan super eenvoudig! Neem bijvoorbeeld de nieuwe Bliss Smart Blinds bedieningsmogelijkheid.

Maak het thuis comfortabel

Met de Bliss Smart Blinds regel je al het licht dat jouw huis binnenkomt, geheel automatisch. Je ervaart de warmte van de zon die opkomt rond 7.00 uur en 's avonds sluit je je af voor de buitenwereld door alles weer dicht te doen. En dit alles doe je door simpelweg op de toetsen te tikken, de stemassistent op je smartphone te gebruiken of de bijbehorende Bliss afstandsbediening te gebruiken. Je bedient hierdoor elke raamdecoratie in elke kamer moeiteloos. Daarbij werken de Bliss jaloezieën op zichzelf, zelfs als je niet thuis bent. Je geniet zo van jouw eigen privacy en je voelt je thuis hartstikke comfortabel.

Het Bliss Smart Blinds is eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen. Er is een eenvoudige installatie zonder hub, je maakt jouw woning comfortabel met goede temperatuurregeling en goede UV-bescherming. Daarbij is er een ruime keuze aan designs, voor elke smaak. Je kunt de Bliss Smart Blinds combineren met jouw rolluiken. Je verandert jouw rolgordijnen in een gemotoriseerde raambekleding dat je eenvoudig kunt bedienen via de applicatie. Maar zijn jouw jaloezieën moeilijk bereikbaar, dan kun je er ook voor kiezen om het gemak van de automatische bediening te ervaren.

Bekijk de mogelijkheden van onze raamdecoratie

Meer informatie over de app

De Bliss Smart Blinds is gratis te downloaden en beschikbaar voor alle mobiele apparaten. Een internetverbinding is niet nodig als jij jouw raamdecoratie offline wilt bedienen. Met de app kun je maximaal vijf jaloezieën bedienen/toewijzen en maximaal acht kamers aanmaken. Daarbij kun je in de app voorgeprogrammeerde functies toevoegen.

Je voegt dan een scène toe aan de app, een groep jaloezieën met voorgeprogrammeerde posities. Deze scènes kunnen worden aangemaakt en bediend worden om gedurende de dag het licht en de privacy te reguleren. Met één druk op het scherm worden de jaloezieën geactiveerd en gaan ze naar de ingestelde posities. Met een timer kun je er ook voor kiezen om de jaloezieën op een bepaalde tijd naar beneden te laten gaan, zelfs als jij niet thuis bent.

Het toevoegen van de raamdecoratie gebeurt via een QR-code die in de app gescand dient te worden. Het product-ID is uniek voor elke raamdecoratie en staat op de achterkant van het label. Je volgt vervolgens de procedure in de app om een nieuwe Bliss Smart Blind toe te voegen. Het is dus ook mogelijk om de raamdecoratie met een afstandsbediening te bedienen. Met de afstandsbediening is het mogelijk om meerdere jaloezieën toe te voegen, dit kunnen er maximaal 16 per groepskanaal zijn. Er wordt wel aangeraden om te kiezen voor 1 afstandsbediening per kamer voor het bereik.

De batterijduur van een Bliss Smart Blind is afhankelijk van de grootte van de jaloezie, het aantal timers en het gebruik. Over het algemeen gaan de batterijen tussen de 3 en 6 maanden mee voordat ze opnieuw opgeladen moeten worden. Het opladen van de accu's kan tot ongeveer 4 uur duren.

Wil je meer informatie over de Bliss Smart Blinds? Kom dan eens langs in onze winkel en stel jouw vraag aan één van onze adviseurs op de raamdecoratie afdeling. Zij voorzien je graag van de juiste informatie, zodat jij precies weet hoe dit systeem werkt.  

Bekijk de openingstijden

Delen