Een grijze badkamer

Een grijze badkamer

De grijze badkamer is ontzettend populair, aangezien de kleur ontzettend goed te combineren is! U kunt voor iedere badkamerstijl kiezen, en de badkamer naar uw wens inrichten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoere, betonnen badkamer of juist een moderne badkamer met antracietgrijze tegels. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ontdek hoe u de kleur grijs het beste toepast in uw badkamer!

Bekijk de mooiste industriële badkamers

De perfecte grijze badkamer

Steeds vaker zien we dat de koele witte kleuren in de badkamer worden vervangen door grijstinten. De verschillende kleuren geven de ruimte namelijk een warme en sfeervolle uitstraling. Precies wat je wilt in de badkamer! Het mag een plek zijn die stijlvol is, en waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Bovendien is de kleur tijdloos, over tien jaar zul je nog altijd van de grijze badkamer kunnen genieten. De grijze kleuren brengen een heerlijk gevoel van wellness naar uw badkamer, wie wil dat nu niet?

Mooie grijze elementen

De grijstinten zijn op verschillende manieren in de badkamer toe te passen. Kies bijvoorbeeld voor een betonnen vloer of mooi tegels met een betonlook. Wanneer u dit met zwarte en robuuste elementen combineert, ontstaat er een stoere, industriële uitstraling. Houdt u meer van modern? Kies dan juist voor antracietgrijze vloertegels en combineer deze met strak sanitair, met een hoogglans afwerking.

De juiste badkamerstijl

Grijs is in allerlei verschillende kleuren en tinten te vinden, die ieder een eigen sfeer meebrengt. Gaat u voor donkergrijs, lichtgrijs, gemêleerd met een lichte tint, natuursteenkleur of juist een betonlook badkamer? U kunt de diverse grijstinten mooi met elkaar combineren, maar grijs als kleur leent zich ook perfect om te combineren met andere kleuren en met verschillende materialen. Ga voor een warme, landelijke sfeer in de badkamer door houten details te gebruiken. Of ga juist voor een moderne badkamer, door grijs te combineren met wit en zwart. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe en chique sfeer door het gebruik van marmer! 

Bent u helemaal overtuigd en wilt u graag een grijze badkamer bij u thuis? Kom eens langs in de showroom, onze badkameradviseurs helpen u graag!

Maak vrijblijvend een afspraak

Delen