Thuis bij interieurliefhebbers op de Veluwe

Thuis bij interieurliefhebbers op de Veluwe

WIE gezin van vier
WAT vrijstaande woning, gebouwd in 2021
WAAR in een prachtige nieuwbouwwijk, aan de rand van de Veluwe
WOONSTIJL een mix van modern, romantisch en Scandinavisch


Eén stijl in je interieur toepassen? Nee joh, een combinatie van meerdere woonstijlen maakt je huis juist eigen! En dat is precies wat de eigenaren van deze nieuwbouwwoning op de Veluwe hebben gedacht. Door een moderne basis te combineren met romantische en Scandinavische accenten ontstaat er een persoonlijk interieur waar je ‘u’ tegen zegt.

Achter elke deur in deze bijna volledig door Boer ingerichte nieuwbouwwoning schuilt een verrassing. Iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer en in elke kamer is over de details nagedacht. Hoe leuk is het om je woning letterlijk vanaf ‘0’ op te bouwen en je interieurwensen zo tot leven te laten komen.

Hart van het huis

Zwart is het nieuwe wit op het gebied van keukens. De donkere keuken in deze woning springt dan ook meteen in het oog en we kunnen wel zeggen dat het grote kookeiland hét statement piece in huis is. Wat een blikvanger! De greeploze fronten met ultramatte afwerking en het werkblad met marmerlook geven de keuken een verfijnde uitstraling. De nis in de kastenwand zorgt voor een mooi contrast en is helemaal van nu. Te modern en te strak? Niets is minder waar. De gave wandpanelen van Dock Four zorgen voor een speels en persoonlijk effect in de keuken. Het zitgedeelte aan het uiteinde van het kookeiland maakt het een heerlijke leef- en familiekeuken!

De thuischef kan helemaal zijn hart
ophalen in deze keuken.


‘A touch of messing’ zorgt voor een chique maar tegelijkertijd stoere look. De Fusion Round kokend water kraan van Quooker heeft een Messing Patina finish die door de invloed van lucht en aanrakingen van kleur verandert. Zo ontstaat een doorleefde uitstraling waardoor de kraan op den duur alleen maar mooier wordt. Het valt op dat de verlichting boven het kookeiland hier perfect op is aangepast. De Flute hanglampen van Masterlight ogen luchtig door het minimalistische ontwerp en hebben dezelfde doorleefde uitstraling als de kraan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De thuischef kan bovendien ook helemaal zijn hart ophalen in deze keuken. De kastenwand is voorzien van twee Bosch Serie 8 ovens: een stoomoven en een compacte bakoven met magnetron. Daarnaast is het eiland uitgerust met de strakke Novy Panorama inductiekookplaat. De afzuiging is volledig geïntegreerd en verdwijnt na gebruik onzichtbaar in de kookplaat. Stylish verantwoord!

De perfecte mix

Het eetgedeelte wordt omarmd door warme, bijna herfstachtige kleuren. De hoofdrolspelers in dit geheel zijn het Siroc behang van Eijffinger met een metallic glans en de gordijnen van hetzelfde merk met waveplooi die de eetkamer een gevoel van luxe geven. De eetkamer en het zitgedeelte worden van elkaar gescheiden door dé trend van dit moment: een grote stalen schuifdeur met mooie glaspartijen. Zo kunnen de ruimtes van elkaar worden afgesloten maar blijf je een ruimtelijk gevoel en fijne lichtinval houden.

De Philips Hue verlichting aan de onderkant maakt de kast op maat een echte eyecatcher.


De roze, oranje en taupe tinten in de woonkamer zorgen voor een moderne en tegelijkertijd romantische uitstraling. Wat een heerlijke ruimte om te ontspannen! Ook hier geven de wave gordijnen van Eijffinger je een luxe gevoel. Het tv meubel heeft een subtiele, ultramatte, kiezelgrijze kleur, maar de Philips Hue verlichting aan de onderkant maakt deze kast op maat een echte eyecatcher. En dan hebben we het nog niets eens over die stijlvolle, lichte vloer gehad! De PVC vloer van vtwonen ligt over de gehele benedenverdieping, is gelegd door de vakmensen van Boer montage en geeft de woning een Scandinavische touch.

Op wereldreis

Dat er achter elke deur een verrassing schuil gaat, bewijst het toilet in de hal. Als het niet het donkergroene toilet is wat in het oog springt, dan zijn het wel de betonlook muur en de Bel Air Jasmin vloertegels van Revoir Paris. Het decor van deze tegel is een lust voor het oog en geeft de kleinste ruimte van de woning een Oosters tintje. Naast het toilet valt de trap naar boven op welke strak is afgewerkt met Interfloor vinyl in een marmerprint. Met deze gave bekleding wordt de trap een echt meubelstuk in huis. Bijkomend voordeel: nooit meer de trap verven!

Het bad is letterlijk én figuurlijk het stralende middelpunt van de ruimte.


De bovenverdieping is om over naar huis te schrijven. De Oosterse look komt terug in de ‘master bedroom’. Wat een fijne sfeer! Hier is eveneens gebruik gemaakt van herfstachtige kleuren in combinatie met verschillende materialen. De bamboe jaloezieën van Multisol geven de raampartijen een warme uitstraling en dan de wand achter het bed… Het behang Orbital Hide Spice van Masureel is oogverblindend mooi. Oh, en check ook even die leuke kinderkamer.

Van een Oosterse sfeer in de slaapkamer naar een Scandinavische sfeer in de badkamer. Het vrijstaande bad van Luca Sanitair is een echt Italiaans design item waar je uitgebreid in kunt relaxen. Ondanks de neutrale tint springen de wandtegels Cotswold Bianco van Natucer achter het bad meteen in het oog. Zo is het bad letterlijk én figuurlijk het stralende middelpunt van de ruimte. De kranen van Jee-O maken het helemaal af en geven de badkamer een stoer accent.

Last but not least; de grote tuin die helemaal rondom de woning loopt. Er is met hoogte gespeeld door plantenbakken van cortenstaal te plaatsen. De wandelpaden en terrassen zijn betegeld met Oudhollandse Carbon tegels in verschillende afmetingen van het merk Tuinvisie. Alles bij elkaar een fijne, moderne tuin waarin lekker met familie gebarbecued kan worden, de kinderen kunnen spelen én je met een boek languit in de zon kunt liggen. We zijn stiekem een beetje jaloers…

Ben je ook helemaal weg van de interieurstijl in deze woning en wil je vaker binnenkijkers zien? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Delen