Eijffinger

Bij Boer Staphorst hebben we een ruime collectie behang van het bekende merk Eijffinger. Eijffinger ontwikkelt jaarlijks trendsettende behangcollecties in eindeloos veel verschillende stijlen. Zo is er altijd een passend behang dat aansluit bij uw woonwensen.

Breng je interieur tot leven

Eijffinger vind het belangrijk dat je jezelf terugziet in je interieur. Tegenwoordig leven we in een tijd van veranderingen en dit kan voor vele onduidelijkheid zorgen. Een voordeel van deze onduidelijkheid is dat er heel veel mogelijk is. Dit geldt ook voor je interieur: niks is te gek en alles mag. Eijffinger beschikt over behang in veel verschillende stijlen en heeft daarmee voor ieder wat wils. Ga je voor een gewaagd behangetje of toch voor een rustigere uitstraling? Breng je interieur tot leven met de mooie behangcollecties van Eijffinger!

Bekijk al onze behangmerken

Collecties van Eijffinger

Eijffinger heeft afgelopen jaar drie nieuwe collecties toegevoegd aan haar assortiment: Carmen, Mini Me & Topaz. De stijlen van deze collecties verschillen erg van elkaar en binnen elke collectie vind je vele kleuren en prints. Laat je inspireren door de nieuwe collecties van Eijffinger!

Carmen

Met Carmen voeg je altijd karakter toe aan je interieur, of je nu kiest voor heel uitgesproken dessins of een wat rustigere sfeer. Binnen deze collectie zie je dat er sprake is van veel variatie in stijlen en dessins. Waan je in tropische sferen met Carmen!

Mini Me

Laat je fantasie op de vrije loop met de Mini Me collectie van Eijffinger. Mini Me is een collectie vol heldere en zachte tinten gecombineerd met een speels accent in felle kleuren. Laat alle vrolijke kinderdromen tot leven komen met het leuke behang uit deze collectie!

Topaz

Een rustig, maar tegelijkertijd groots effect: de Topaz collectie. Binnen de collectie zie je vele structuren, prints en kleuren, die een luxe uitstraling hebben. Kom tot rust met Topaz!

Naast deze drie collecties heeft Eijffinger nog talloze andere collecties. Kom een kijkje nemen op onze behangafdeling en ervaar de gehele collectie van Eijffinger. Onze medewerkers helpen u graag verder! 

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer