Yoi

Heerlijk ontspannen of gezellig tafelen in de tuin met familie en/of vrienden. Iets wat we niets liever doen wanneer de eerste zonnestralen weer beginnen te stralen. Met het nieuwe tuinmeubelmerk Yoi komt dat zeker wel goed! Want Yoi betekent in het Japans: goed. Maak kennis met dit prachtige merk.

Nederlandse roots & internationale allure

Zoals we net al duidelijk maakten, is Yoi een nieuw merk op onze tuinmeubelafdeling en we laten je daarom graag kennismaken met dit merk. Wij zijn namelijk heel erg trots dat wij dit merk mogen verkopen. Yoi is een tuinmeubellabel met Nederlandse roots & internationale allure. Al meer dan 60 jaar tuinmeubelervaring is gebundeld in dit nieuwe label. Maar Yoi doet het net even anders dan de andere tuinmeubelmerken.

De Yoi tuinmeubelen zijn allemaal ontworpen met als uitgangspunt relaxen of zoals zij het noemen ‘Inspired by Relaxation’. De meubelen zijn zeer comfortabele Europese ontwerpen maar dan met een vleugje Oosterse mystiek. Yoi betekent in het Japans dus goed, maar waarom is er gekozen voor deze naam? Op de tuinmeubelen van dit merk kun je pas echt goed vertoeven, je wordt helemaal zen met de comfortabele en zacht aanvoelende bekleding van de meubelen.

In de collectie van Yoi vind je moderne tuinmeubelen voor in jouw tuin! De collectie varieert van comfortabele loungesets tot gave ligbedden en van stoere tafels tot heerlijk zachte kussens. De meubelen zijn gemaakt met een combinatie van materialen zoals aluminium, rope en teak.

Je kunt dus wel stellen dat wij onwijs fan zijn van dit nieuwe merk. Ben jij nieuwsgierig naar de volledige collectie van Yoi? Kom dan eens langs in onze winkel of bekijk hieronder alvast een deel van de online collectie.

filter en sorteer