Verser dan vers met hyperFresh

Verser dan vers met hyperFresh

Ben je spontaan een aantal dagen van huis, maar de hele koelkast nog vol met etenswaren? Geen punt! Want het keukenmerk Siemens heeft de oplossing met hyperFresh. In deze blog laten we jou graag de voordelen zien van deze vershoudlades. Lees je mee?

Tot drie keer zo lang vers

Tegenwoordig is het zo dat wij, mensen, niet alleen maar gezond willen eten, maar tegelijkertijd ook willen genieten van gerechten met verse ingedriënten. Men is zich bewuster van hetgeen we eten en de eventuele (over)consumptie die het met zich mee kan brengen. Vers eten, zoals groenten en fruit, bevatten veel vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die we nodig hebben. En hoe fijn is het als je verse etenswaren in jouw koelkast onder de meest optimale omstandigheden kan bewaren zodat het nog langer vers blijft?!

Maar wat houdt hyperFresh dan precies in en waarom zorgt dit ervoor dat het etenswaar vers blijft? hyperFresh is een vershoudlade met sensoren die informatie verwerken naar het besturingssysteem van de koelkast. Dit kan bijvoorbeeld zijn wat de buitentemperatuur van de koelkast is en hoe vaak de deur opengaat. Het apparaat regelt dan zelf automatisch de juiste temperatuur voor jouw etenswaren. Want wist je dat zelfs de kleinste temperatuur veranderingen van invloed zijn op hetgeen wat zich in de koelkast bevindt? Met hyperFresh hoef je je daar dus geen zorgen om te maken. 

hyperFresh is geschikt voor onder andere groente en fruit. In de speciale lade kunnen deze etenswaren tot wel drie keer langer vers blijven. Met de bediening kun je aangeven welk soort groente en/of fruit je in de koelkast wilt bewaren, waardoor het perfecte vochtigheidsniveau geselecteerd wordt. Maar dat is niet het enige, want ook kun je in enkele lades vis en vlees bewaren. Deze blijven dan ook de perfecte temperatuur en vers voordat het bereid wordt. Uiteindelijk word jij de expert in het bewaren van vershoudproducten.

Ontdek de drie varianten

Van hyperFresh heeft Siemens drie verschillende varianten ontwikkeld. Elk apparaat heeft zijn eigen sterke punten, hieronder lichten we de drie soorten voor je uit. 

  • hyperFresh: deze bestaat uit één of meerdere lades waarbij de luchtvochtigheid geregeld kan worden met een schuif. Je kunt goed terugvinden welke instelling het beste is voor jouw groente en/of fruit.
  • hyperFresh Plus: deze variant heeft een andere bediening, dit wordt namelijk gedaan met een regulator wat het nog effectiever maakt. Het zorgt ervoor dat jouw etenswaren tot twee keer langer vers blijven. Daarbij bevatten de koelkasten met een hyperFresh Plus een speciale lade voor vis en vlees, wat we hierboven ook al eens benoemden.
  • hyperFresh Premium 0°C: deze variant is gemakkelijk te bedienen met een stijlvolle selectieknop. Per lade kun je de perfecte temperatuur instellen. Daarnaast bevat de koelkast ook een 'droge lade', dit houdt in dat je hier producten die tegen een lage luchtvochtigheid zoals eieren kunt bewaren. Het voordeel van deze variant is dat je jouw eten tot wel drie keer vers kunt behouden. Je ervaart iedere dag weer opnieuw alsof het eten rechtstreeks van het land komt. En voedselverspilling? Dat is verleden tijd! 

Bewaren op de juiste manier

Met hyperFresh koelkast benut je jouw koelkast op de juiste manier. Je benut de ruimte optimaal wanneer je alles correct opslaat. Het koelgedeelte gebruik je voor de zuivelproducten, kant- en klaargerechten en gebak. Het beste bewaar je het groente en fruit in een hyperFresh lade. Zo blijft het vers en knapperig. Zoals je hierboven hebt gelezen, zijn er ook varianten met een speciale vershoudlade voor vis en vlees.

Wanneer je de koelkast gaat inruimen, kijk dan goed welke etenswaren bij elkaar kunnen en welke niet. Sommige producten zijn namelijk gevoelig voor hele koude temperaturen. (Sub)tropische groenten en fruit verliezen hun smaak en textuur als ze in de koelkast worden bewaard. De tip is dan ook om geen bananen, tomaten en/of avocado's in de koelkast te bewaren. Bewaar deze producten op kamertemperatuur en houd het uit de buurt van andere etenswaren. Voor de rest biedt dus de innovatieve hyperFresh technologie van Siemens de oplossing. Wanneer jij de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad selecteert, wordt er gezorgd voor een optimaal behoud van het eten. 

Nieuwsgierig geworden naar hyperFresh? Kom dan eens langs in onze winkel en laat je verder informeren door onze keukenadviseurs. Zij beantwoorden graag al jouw vragen die je hebt over hyperFresh. Zien we je snel?

Bekijk onze openingstijden

Delen