Service & montage

Op onze vloerenafdeling kies je voor service en kwaliteit. Want jouw interieur is pas af, als jouw droomvloer en er maximaal van genoten kan worden. Wij bieden jou daarom deskundig advies op maat, van begin tot het eind.

Advies met aandacht

Bij het uitzoeken van jouw ideale vloer sta je er zeker niet alleen voor. Naast een eerlijke prijs staan onze vloerspecialisten jullie bij met oprechte interesse, persoonlijke aandacht en een goed advies. Zij hebben jarenlange ervaring en een uitgebreide vakkennis. Samen brengen wij de wensen in kaart om op zoek te gaan naar jouw droomvloer. Met jouw wensen als uitgangspunt worden alle mogelijkheden besproken en doorgenomen.

Je kunt altijd van ons verwachten dat je deskundig en eerlijk advies van onze specialisten krijgt. In een persoonlijk verkoopgesprek nemen we jouw woonwensen zorgvuldig door zodat je uiteindelijk een weloverwogen keuze maakt. Maar ben je er nog niet helemaal uit? Dan bieden we jou de mogelijkheid om stalen van de vloer mee naar huis te nemen. Je kunt dan kijken of de kleur van de vloer bij de rest van jouw interieur past.

Eigen montageservice

Zie je het leggen van jouw eigen vloer niet zitten? Van begin tot eind bieden wij jou kwaliteit en zekerheid. Voor ons is het namelijk belangrijk dat de vloer vakkundig wordt gelegd. Met onze eigen montageservice kun je erop vertrouwen dat jouw vloer in handen is van ervaren vakmensen. Onze monteurs komen graag bij jou thuis om de vloer in te meten en de aankoop vervolgens te monteren. Met hun vakkennis en ervaring heb jij gegarandeerd een strakke vloer als eindresultaat.

Wij beschikken over ervaren monteurs en stoffeerders, die iedere dag voor je klaar staan om vloeren te monteren. Onze eigen monteurs zijn door ons opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Dit is wel zo fijn om te weten als je een nieuwe aankoop hebt gedaan en dat deze vervolgens in handen is van vakmensen. Van het leggen van PVC-vloeren tot tapijt en van laminaat tot marmoleum. Niets is voor hen te gek. De voordelen van onze eigen montageservice is:

  • Je hebt te maken met echte vakmensen
  • Alles wordt gedaan in eigen beheer
  • Voor jou als klant één aanspreekpunt
  • Service van absoluut topkwaliteit

Inspiratie opdoen?

Wil jij inspiratie opdoen van onze vloeren? Klik dan op de stijl/vloer die het beste bij jou/jullie past. Maar neem ook zeker eens een kijkje bij onze vloerenshowroom voor een eerste indruk. Op onze vloerenafdeling vind je namelijk verschillende soorten stalen en kleuren maar liggen er ook vloeren op de vloer om direct de structuur te kunnen zien.

Ben je ervan overtuigd dat je een vloer van Boer wilt? Dan helpen wij je graag verder. Stel hieronder jouw vraag aan onze vloerspecialist.

Stel jouw vraag aan onze vloerenspecialist

Heb je een vraag over een vloer om jouw droomvloer te realiseren? Stel gerust jouw vraag!

filter en sorteer