Etna

Iedereen verdient het om een droomkeuken in huis te hebben, niet waar? Het Nederlandse keukenmerk ETNA is inmiddels al meer dan 160 jaar een gevestigde naam in de keukenwereld. Want wie is er niet opgegroeid met ETNA in de keuken?  Van kookplaat tot koelkast: alle keukenapparatuur van dit merk is ontwikkeld met de Nederlandse huizen en de bewoners in het achterhoofd. Wij nemen je graag mee naar het ontstaan van dit merk.

Echte vakmanschap

Het vakmanschap zit ETNA in de genen gegoten. Het begon allemaal meer dan 160 jaar geleden in de fabriek waar de kookfornuizen werden gemaakt. Anno nu zijn de medewerkers van ETNA in de laboratoria, aan de tekentafels en in het testcentrum te vinden. Van ieder apparaat weet dit innovatie merk precies waar het gemaakt is, welke grondstoffen ervoor gebruikt zijn en waarom deze gebruikt zijn. Wij vinden dan dat je echt kunt spreken van vakmanschap.

Door alles zelf te controleren, kunnen ze de beste producten voor jou als consument maken. Bij het leveren van de producten en de service wordt ook zeker niets aan het toeval over gelaten. Continue wordt er gewerkt aan een collectie keukenapparaten die de keukenwensen van eenieder waarmaken. Alles wordt gemaakt met een oog voor detail en heeft de juiste functionaliteit met een verrassend design.

Trendy Nederlands design

Dutch Design is de afgelopen jaren een wereldwijd begrip geworden. Dit begrip staat voor een hoogwaardig en vooral doordacht productontwerp. Het keukenmerk ETNA wil dit bereikbaar maken voor iedereen. Zij zijn namelijk van mening dat zij als geen ander weten wat de Nederlandse smaak is en waar de technische specificaties van keukenapparaten aan moeten voldoen. ETNA geeft echt een Hollandse touch aan hun keukenapparatuur en wij worden daar heel erg blij van! Hierdoor maken zij het ook gemakkelijker voor jou om een goede keuze te maken op het gebied van keukenapparatuur.

Buiten de lijntjes kleuren

ETNA is van mening dat ze altijd verrassend moeten blijven om te kunnen blijven innoveren en verrassen. Door jou te verrassen, word je geïnspireerd en op nieuwe ideeën gebracht. Met de Retro lijn kleurt het merk heel erg graag buiten de lijntjes. Deze lijn is volledig geïnspireerd door het tijdloze design uit de jaren ’60 gecombineerd met de modetrends van nu. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze een ruime collectie in Retro koelkasten hebben. Hoe gaaf is dat in combinatie met jouw moderne keuken?! Het contrast in de keuken is super tof!

Om de Retro stijl door te trekken en te vertalen naar de gehele keuken, hebben ze ook een serie magnetrons en afzuigkappen in deze stijl ontworpen. Al deze Retro ontwerpen zijn gebaseerd als antwoord op de industriële keukentrends die je tegenwoordig veel ziet en de levensstijl van de Nederlander die steeds duurzamer wordt.

Ruim assortiment keukenapparatuur

Het keukenmerk ETNA en Boer Staphorst helpt jou graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Dit omvat niet alleen het kiezen van het juiste materiaal voor het werkblad en het bepalen van de kleur van de keukenkasten en het selecteren van de beste apparatuur. Het keukenmerk heeft een hoop te bieden op het gebied van keukenapparatuur. Het ETNA assortiment bevat een ruim assortiment in kookplaten, koelkasten, vaatwassers, fornuizen, ovens, magnetrons en afzuigkappen.

Koel- en vrieskasten

Voor iedere smaak heeft het merk een koelkast of vriezer in de juiste stijl. Deze keukenapparatuur is er in allerlei formaten en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een koelkast met een vriezer, zonder vriezer en met verschillende deursystemen. Over de binnenkant van de koelkast is ook goed nagedacht. De koelkasten zijn helder en overzichtelijk met handige vakken en bakken die je naar eigen inzicht kunt indelen. Daarbij zijn de koel- en vrieskasten ook energiezuinig. Dat is voordelig in gebruik en dus ook beter voor het milieu!

Afzuigkappen

Allerlei soorten afzuigkappen heeft ETNA in het assortiment. Zowel de inbouw- als de vlakschermkappen zijn mooi weg te werken en zorgen daardoor voor een strak keukenbeeld. Maar misschien ben je wel op zoek naar een echte blikvanger? Dan zijn wand- en eilandschouwkappen met een fraai design iets voor jou! Een echte ergonomische topper is de diagonale afzuigkap, hier stoot je nooit meer je hoofd aan. De keuze is aan jou waar je voor gaat!

Fornuizen

Met de robuuste fornuizen kun je koken, bakken en het eten warm houden tegelijkertijd, hoe handig is dat?! Door de slimme indeling van de kookzones heb je flink wat ruimte voor het opstellen van de pannen. Het ovengedeelte bied jou alle ruimte, ideaal wanneer je een keer flink wilt uitpakken tijdens het diner. Wat je ook zoekt, al meer dan 155 jaar zorgt ETNA met haar fornuizen voor ultiem kookplezier!

En zo heeft ETNA nog een heleboel keukenapparatuur in het assortiment. Ben jij nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van de ETNA keukenapparatuur? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs & laat je adviseren.

Maak jouw keukenafspraak

filter en sorteer