Geberit

Europees leider op het gebied van sanitair is toch wel het wereldwijd opererende badkamermerk Geberit. Met een lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen bieden zij een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitair. Zoekt u iets op het gebied van sanitair, neem dan zeker eens een kijkje bij Geberit.

Duurzaamheid op één!

Bij Geberit is duurzaamheid al tientallen jaren vanzelfsprekend. Dit uit zich op verschillende manieren, bijvoorbeeld in de vorm van waterbesparende producten, nieuwe logistieke oplossingen en een verantwoorde opleiding. Want dit is absoluut de moeite waard voor het milieu, de maatschappij, partners en medewerkers. Met hun passie voor design en technologie wil het merk mensen over de hele wereld inspireren. Door het toepassen van de kennis en ervaring, zijn de producten niet alleen mooi om naar te kijken maar maken ze het leven ook gemakkelijker en comfortabeler.

De producten zijn de perfecte balans van elegant design en goede functionaliteit. Deze producten zijn gemakkelijk te reinigen, te gebruiken en verhogen het dagelijks comfort. Alle producten zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze zeggen het zelf al: Design Meets Function.
Wanneer u kiest voor Geberit, dan kiest u hiermee automatisch voor zekerheid. Ze beheren de kunst om producten te produceren die aansluiten op de dagelijkse praktijk waarbij ze altijd terugvallen op hun kennis en ervaring. De productdesigners zijn vaak te vinden op bouwplaatsen en bij installateurs. Op deze manier komen zij erachter of een idee zinvol kan zijn.

Shop Geberit online!

Series

Bij Geberit kunt u de keuze maken tussen verschillende badkamerseries met ieder zijn eigen kenmerken en stijl. Kies bijvoorbeeld voor de serie iCon: een uitgebreid assortiment aan keramiek en badkamermeubels. Zo heeft u maximale ontwerpvrijheid en kunt u de producten combineren om een badkamer te ontwerpen die aan al uw wensen voldoet. Welk formaat de ruimte ook heeft, een badkamer met een bijzondere uitstraling en praktische opbergruimte is eenvoudig te creëren. Het veelzijdige meubelconcept van Geberit iCon creëert flexibele opbergruimte in iedere badkamer. Combineer onderkasten met zijkasten, hoge kasten en planchetten. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

Geberit badmeubelsets

Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften ten opzichte van de badkamer. Daarom heeft het merk een ruime keus uit verschillende badmeubelsets, waarbinnen alle elementen op elkaar zijn afgestemd.

Een passende oplossing

Geberit heeft verschillende producten in het assortiment zitten. Dit varieert van douche-afvoeren voor inloopdouches tot bedienings- en afdekplaten voor wc’s en urinoirs. Zo bieden ze voor elke badkamer een passende oplossing en heeft u de badkamer van uw dromen. En daarnaast maakt het uw leven nog een stuk gemakkelijker.

Neem bijvoorbeeld de Geberit DuoFresh. Deze wc/bedieningspaneel verwijdert vieze geurtjes rechtstreeks uit het toilet. Deze geurtjes worden gezuiverd met een actief koolstoffilter, dat verborgen zit achter de bedieningsplaat. Het systeem werkt los van ventilatiesystemen en daarmee bespaart het zelfs energie: de ramen in de winter kunnen gesloten blijven.

Lees meer over DuoFresh

Geberit AquaClean

Met de douchewc’s van Geberit AquaClean ervaart u een milde reiniging met water. Zo geniet u de hele dag van een gevoel van frisheid. Met de AquaClean combineert u dan het comfort, design en duurzaamheid met de kwaliteit van Geberit tot innovatieve oplossingen voor de badkamer. Voor vrijwel alle woonsituaties is een geschikt model verkrijgbaar, van de zitting tot een compleet douchewc systeem. Ontdek de wc die u heel gemakkelijk met water reinigt.

Geberit Rimfree

Het merk ontwikkeld producten die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, design, hygiëne en comfort. Hierbij hechten ze waarde aan kostenbesparing op het gebied van water-, energieverbruik en schoonmaak. Neem bijvoorbeeld de nieuwe technologie van de Geberit Rimfree. Dit toilet heeft geen spoelrand en is daardoor extra hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Lees meer over de Rimfree

Wilt u zelf de gemakken van dit badkamermerk ervaren? Kom dan eens langs op onze badkamerafdeling en laat je adviseren door onze badkamerspecialisten. Zij helpen u graag verder met de vragen waar u tegen aanloopt.

Plan uw afspraak

filter en sorteer