Bolia

In november 2019 was het dan eindelijk zover, de opening van het shop-in-shop concept van het prachtige woonmerk Bolia. Het merk is te omschrijven als vernieuwend Scandinavisch Design waarbij creativiteit en kwaliteit aan de basis staat van hetgeen wat zij doen. In Nederland is Boer Staphorst de eerste winkel met een shop-in-shop concept van Bolia. Bewonder hieronder wat dit mooie woonmerk van Boer Staphorst te bieden heeft.

Het ontstaan van Bolia

Bolia is opgericht in Denemarken. Iets wat je ook terug ziet in de gehele collectie. De levendige natuur, de bruisende creativiteit en het Scandinavische erfgoed zijn grote inspiratiebronnen voor de collectie. Maar in Scandinavië kunnen de seizoenen enorm veranderen en net als de seizoenen is Bolia niet bang om te veranderen. Samen met het team van onafhankelijke ontwerpers geven ze hun eigen interpretatie aan nieuw Scandinavisch Design. Dat maakt de collectie van Bolia uniek.

Onafhankelijke ontwerpers

Bolia werkt samen met meer dan 30 onafhankelijke ontwerpers om de mooiste meubels te ontwerpen. De stijlen van de ontwerpers lopen erg uiteen en dat maakt elke ontwerper uniek. De ontwerpers hebben gemeen dat ze allemaal passie hebben voor het Scandinavische design. Ook werkt elke ontwerper met natuurlijke materialen en zetten ze zich in om duurzame creaties vorm te geven.

Ontdek de veelzijdige collectie

In de collectie van Bolia vind je vele verschillende items om jouw interieur helemaal eigen te maken! Zo ontwerpen ze banken, maar geen doorsnee banken. De luxe Scandinavische banken zijn zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt zodat je er urenlang op door wilt brengen. Als geen ander weet het merk dat een bank heel persoonlijk is. Je hebt bij het kopen van een bank te maken met afmetingen, materialen en kleuren. Daarom zijn er op het gebied van banken oneindig veel variaties met banken mogelijk. Zo zit er altijd iets tussen wat bij jou en jouw interieur past. Je vindt in de collectie onder andere hoekbanken, eetkamerbanken en slaapbanken.

Shop Bolia online

Naast de banken vind je ook andere meubelen om jouw interieur compleet te maken. Bijvoorbeeld prachtige stoelen en tafels om eindeloos van te genieten in de eetkamer. Maar vind je ook goede kwaliteit poefs, salontafels en wandmeubelen om de woonkamer volledig in te richten.

Daarnaast verdient jouw interieur het om in de schijnwerpers gezet te worden, dit doe je met de juiste verlichting. De lampen hebben elk een aantrekkelijke stijl, geometrische lijnen en mooie en handgemaakte details. Alle lampen zijn door erkende designers ontworpen en zijn gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen. Van hanglampen tot vloerlampen en van tafellampen tot wandlampen. Bij Bolia vind je het!

Maar wil je jouw interieur helemaal compleet maken? Style deze dan af met de woonaccessoires van Bolia. In de collectie bieden ze kussens, plaids, kaarsenhouders, spiegels, kleden en andere leuke hebbedingetjes in Scandinavische stijl om jouw interieur eigen en gezellig te maken.

Een duurzame keuze

Duurzaamheid is voor Bolia een belangrijk uitgangspunt. Dit houden ze altijd in het achterhoofd bij ieder nieuw product uit hun collectie. Van het ontwerp tot de materialen en van verpakking en transport tot het uiteindelijke product. Overal worden duurzame keuzes voor gemaakt. Maar waar ze het meeste in geloven zijn de ontwerpen van hun producten die gemaakt zijn om jarenlang mee te gaan. Dit is dan ook de reden dat de designmeubelen met de hand worden gemaakt bij enkele van de beste Europese producenten. Daarnaast worden de meubelen grondig getest in samenwerking met ’s werelds grootste bureau voor kwaliteit en certificatie.

Eerlijke materialen

Het hout van de meubelen is allemaal FSC-gecertificeerd of komt uit de duurzame, Europese bosbouw. Zo zorgt het merk voor de hoogste kwaliteit en eerlijke en veilige omstandigheden voor de arbeiders. Daarnaast wordt het leer van de meubelen gemaakt, zonder gebruik te maken van synthetische of schadelijke stoffen. Deze garanderen de hoogste kwaliteit en het welzijn van dieren. De stoffen van onder andere de banken, fauteuils en sofa’s zijn gemaakt van duurzame en eerlijke bronnen. Waarvoor ze ook gebruik maken van de Bergo-stof. Deze Bergo-stof is gemaakt van gerecycled polyester van plastic flessen. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Ocean-stof, dat wordt gemaakt van overtollig materiaal uit de olie-industrie en geproduceerd wordt zonder gebruik van water.

Het allerbeste voor de wereld

Daarnaast dragen de tapijten het Care and Fair-label. Dit zorgt voor de juiste opleiding en medische zorg in de productielanden van de tapijten. Sommige producenten gebruiken zelfs zonne-energie om de productiefaciliteiten van energie te voorzien. Ook wordt verfwater hergebruikt. De reden waarom Bolia zo duurzaam werkt, is omdat zij vinden dat het allerbeste wat ze voor de wereld kunnen doen, iets duurzaams maken is en dit vervolgens generatie op generatie door te geven.

Vakmanschap en kwaliteit

Achter elk ontwerp van Bolia schuilt een verhaal. Een verhaal waarin vakmanschap en kwaliteit centraal staat. De onderneming ziet graag de ontwerpen tot leven komen, van het eerste idee tot het eindproduct. Bolia gelooft dat een eindproduct alleen een authentiek en luxe gevoel kan uitstralen als  liefde, zweet en emoties in het ontwerp zijn gestopt. Dit gebeurt daarom ook met elk ontwerp van Bolia. De items van Bolia zijn met ambacht en liefde geproduceerd en dit maakt dat de items van Bolia garant staan voor kwaliteit.

Speciaal ontworpen voor jou

Kies jouw favoriete model uit de collectie van Bolia en wordt volledig afgestemd op jouw wensen. Zo kun jij de maat, de kleur, de stof en het duurzame materiaal zelf kiezen. Er zijn oneindig veel manieren waarop een item van Bolia kan worden aangepast, maar er is slechts één manier die bij jou past.

Op de eerste etage van onze woonafdeling vind je dit prachtige merk! Het is zeker de moeite waard om deze shop-in-shop te komen bewonderen met alle mooie woonitems die Bolia te bieden heeft.

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer