Zuiver

Het merk met een Nederlandse handtekening: Zuiver! De betekenis van dit merk is in het Nederlands 'Puur'. De filosofie van het merk ligt altijd op het ontwerp van morgen voor het interieur van vandaag. Continue brengen zij een interieurcollectie die bestaat uit frisse, modieuze en eigentijdse meubelen, verlichting en woonaccessoires. 

Shop Zuiver online!

Fall Winter Collection

Onzekere tijden kunnen onverwachte verrassingen blootleggen. Stilte, een heldere hemel en onbelemmerd licht gaven onze steden, parken en zelfs het uitzicht vanuit onze ramen eventjes een andere dimensie. Het leek alsof de natuur de lege plekken innam die door de plotselinge stilstand van het dagelijkse leven waren ontstaan. Een nieuwe en eindeloze bron van inspiratie.

Ons kleurenpalet legt de beroemde Hollandse lucht vast. Een ondergaande zon weerkaatsend op de wolken. Neutrale tinten als bruin, blauw, zwart en grijs worden gecombineerd met verfijnde glanzende en matte zilveren accenten. Pure materialen als zwart eiken, bamboe, linnen en geborsteld metaal worden gecombineerd met organische, knuffelbare silhouetten.

Zuiver’s nieuwe collectie omarmt dat pure gevoel van thuis, want we kennen allemaal het nieuwe belang hiervan. 

Bekijk de nieuwste collectie online

Eigentijdse meubelen

Het merk Zuiver heeft een prachtige collectie meubelen. Van stoelen tot banken en van fauteuils tot bijzettafels zijn te vinden in deze afwisselende collectie. Een bekend item uit deze collectie zijn toch wel de herkenbare eetkamerstoelen. Deze stoelen zie je op vele plekken en woonkamers terug komen. Maar ze zijn niet alleen prachtig voor thuis, ze zijn ook geschikt voor openbare ruimtes. De stoelen zijn comfortabel, duurzaam en sommige modellen kunnen zelfs buiten gebruikt worden. 

Kleed jouw huis aan

Naast de prachtige meubelen en verlichting heeft Zuiver ook een heleboel woonaccessoires die jouw interieur opfleuren. Prachtige woonaccessoires die het interieur helemaal afmaken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stoere klok of een zacht vloerkleed. Allemaal zorgen ze voor een sfeervolle uitstraling. Plaats je de meubelen op het vloerkleed, dan zorgt het samen voor een compleet geheel.

Vind jij de collectie van Zuiver ook zo gaaf? Kom eens langs in de winkel en ontdek de Zuiver showroom, daar kun je alle items in het echt bekijken!

Ontdek de openingstijden

filter en sorteer