Badkamertrends 2020

Op het gebied van badkamers is er heel veel mogelijk. Bij Boer Staphorst inspireren we iedereen graag met de laatste trends en technologieën op het gebied van badkamers. Ook dit jaar zijn er door Baderie weer een aantal inspirerende badkamertrends gespot die doorvertaald kunnen worden naar uw eigen badkamer en woonstijl. Hieronder vindt u dé badkamertrends van 2020, die het op dit moment helemaal zijn. Van inspirerende trend naar uw ideale badkamer!

Trend 1: Soft Geometry

De badkamertrend Soft Geometry staat in het teken van zachte rondingen en natuurlijke elegantie. Dit kan in eerste instantie een beetje vreemd klinken, want bij geometrische vormen denk je toch in eerste instantie aan harde of in ieder geval strakke lijnen. Maar met een fijne balans van kleuren, materialen en vormen krijgt de badkamer wel degelijk een zachte uitstraling. Best of both worlds!

Lees verder over Soft Geometry

Trend 2: Hotel Chic

Met de badkamertrend Hotel Chic haalt u de sfeer van een luxe sterrenhotel in huis! Prachtige koperen of gouden elementen, stijlvolle designverlichting en dikke, luxe handdoeken.  Verwen uzelf door middel van een regendouche of een mooi ligbad met wellnessfuncties. Ontdekt de chique badkamertrend: Hotel Chic.

Bekijk de badkamertrend Hotel Chic

Trend 3: Silent Dream

Wanneer je rust en een ingetogen, stille sfeer zoekt, dan is badkamertrend Silent Dream echt iets voor jou! Alles in deze badkamers, van kleur tot vorm en van materiaal tot lichtplan, zorgt voor een dromerige sfeer en draagt op zijn eigen subtiele wijze bij aan een fluisterstille uitstraling en een gevoel van totale ontspanning. Een prachtige ruimte, zorgvuldig samengesteld met veel wit, natuurlijke materialen en een smaakvol te dimmen lichtplan. Wellness in je eigen huis, wie wil dat nou niet?

Ontdek de Silent Dream badkamertrend

Trend 4: Wabi Sabi

Ga voor de badkamertrend Wabi Sabi en creëer een (im)perfecte plek om op natuurlijke wijze tot rust te komen. Wabi Sabi is een eeuwenoude Japanse kunstvorm, die als uitgangspunt heeft dat streven naar perfectie alleen maar stress oplevert. Volgens Wabi Sabi, vrij vertaald ‘eenvoud en het verstrijken van tijd’, zit schoonheid in natuurlijke dingen, in veroudering, in vergankelijkheid en vooral… in imperfectie.

Lees meer over Wabi Sabi

Trend 5: Playful Energy

Speelse energie, zo heet deze badkamertrend. En terecht! Met de badkamertrend Playful Energy kun jij al je energie kwijt en weet je zeker dat je iedere dag energiek begint en vrolijk eindigt! De kleurrijke woonstijl is geïnspireerd op de interieurstijl van de Memphis Group, die eind jaren 80 populair was en op zijn beurt weer is geïnspireerd op de bekende pop art kunststroming. Je hebt alle vrijheid om te kiezen uit allerlei kleuren en de speelse, vaak geometrische vormen. Maar dan nu in een heel nieuw badkamerjasje!

Kleur je badkamer met Playful Energy

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en wil je daar graag deskundig bij geholpen worden? Of deze badkamer trends eens in het echt komen bewonderen? Maak dan van tevoren vrijblijvend eens een afspraak met één van onze badkameradviseurs. Zij staan graag voor je klaar met informatie en deskundig advies.

Maak vrijblijvend een afspraak

filter en sorteer