Eettafels

Resultaten 1-16 van 76

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 76

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Van de eettafel maken we steeds vaker gebruik. Lekker borrelen, uitgebreid dineren of een leuke spelletjesavond. De eettafel neemt tegenwoordig een centrale plek in binnen ons interieur. Combineer de mooiste materialen, kleuren en vormen tot jouw droom eethoek!

Een tafel voor elke ruimte

De meeste interieurs hebben een aparte eethoek of zelfs een aparte eetkamer. Afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt voor een eethoek, kun je bij ons een tafel uitzoeken die helemaal naar jouw wens is. Rond, vierkant, ovaal, rechthoekig, in ieder interieur komt één van deze vormen wel tot zijn recht.

Jouw eigen stijl

Ga je voor een strakke designlook of voor een ongedwongen, landelijke sfeer? Voor elk interieur kun je bij ons een geschikte eettafel vinden. Kleed je tafel mooi aan met bijpassende accessoires die helemaal passen bij jouw stijl en jouw eethoek is compleet!

Woonkeuken

Kun je de eethoek bij je keuken betrekken? Dan kun je er een heerlijke woonkeuken van maken. Of je nu gaat eten met je gezin, je kinderen lekker aan de tafel zitten of je vrienden op bezoek komen. Jouw eethoek is op deze manier het hart van je huis!

Wil je een eettafel kopen maar weet je niet waar je moet beginnen? In onze winkel kun je terecht voor een persoonlijk interieuradvies en zoeken wij samen met jou de perfecte eettafel uit die past bij jouw wensen en interieur.