Tafels

filter en sorteer

Een greep uit onze woonmerken

Gezellig met z’n allen dineren, borrelen of zelfs studeren: aan de tafel gebeurt het! Wat ooit begon als een eenvoudig rechthoekig model van hout, heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een veelzijdig meubel voor iedere woonstijl. Bij Boer Staphorst hebben we een veelzijdig aanbod tafels voor elke ruimte.

Voor elke woonstijl

Bij Boer Staphorst hebben we eettafels, salontafels en bijzettafels in vele modellen, kleuren en materialen. Of je nu op zoek bent naar een robuuste salontafel of een modern bijzettafeltje: je vindt het in onze winkel. Ook voor bureaus kun je bij ons terecht.  

Eettafels

Steeds vaker zien we een verplaatsing van de woonkamer naar de eethoek. Aan de eettafel gaan we gezellig borrelen, huiswerk maken of spelletjes spelen. Dan is het fijn als er een mooie ruime tafel staat waar je alles op kwijt kunt en er voor iedereen een plekje is.
Veel mensen gaan voor een rechthoekige tafel, maar de ronde tafel zien we ook steeds vaker voorbij komen. Een keer wat anders! Bij Boer Staphorst verkopen we allerlei verschillende eettafels, dus kom eens langs om alle mogelijkheden te bekijken!

Salontafels

De salontafel is het middelpunt van de woonkamer en definieert de woonstijl. De vele modellen, materialen en kleuren waarin elke salontafel geleverd kan worden, maakt het uitzoeken van een salontafel niet gemakkelijk. Welk materiaal heeft jouw voorkeur? Wat is de stijl van de bank en fauteuil? Welke afmeting past het beste in het interieur? Kom je er zelf niet uit? Onze medewerkers staan graag voor je klaar voor een persoonlijk advies.

Tip: kies voor een salontafel die qua stijl overeenkomt met de eetkamertafel voor een evenwichtig geheel.

Bijzettafels

Bijzettafels zijn door de jaren heen onmisbare woonitems geworden. De basic salontafeltjes van vroeger zijn langzamerhand vervangen door trendy bijzettafeltjes in allerlei modellen. Tegenwoordig zijn er zoveel unieke exemplaren. Daarnaast zijn bijzettafeltjes erg handig! Ze kunnen makkelijk verschoven worden, bijvoorbeeld naast de bank of als nachtkastje naast het bed. Kortom, een multifunctioneel meubel dat elke ruimte in jouw woning een trendy en sfeervolle uitstraling geeft.

Tip: door diverse bijzettafels bij elkaar te plaatsen ontstaat een speels effect!