Aluminium binnendeur

filter en sorteer

Dé trend van dit moment, zijn de zwarte aluminium binnendeuren met glas! Over het algemeen zijn ruimtes vaak van elkaar afgesloten door dichte deuren. Wanneer je kiest voor een aluminium binnendeur met glas creëer je in een handomdraai een mooie open ruimte. Hierdoor zal de ruimte direct een stuk groter lijken! De binnendeuren van aluminium zijn in ieder interieur toe te passen, maar voelen zich toch het meest thuis in een industrieel of modern interieur. Ontdek de mogelijkheden!

De perfecte combinatie

Als het aankomt op deuren, gaan glas en aluminium perfect met elkaar! De mooie dunne profielen van de deur en het glas zorgen in no-time voor een moderne sfeer en een open ruimte. Het is een echte eyecatcher, waar je de deur ook plaatst. Ga je voor een nieuwe slaapkamerdeur? Of laat je de woonkamer nog groter lijken door een aluminium binnendeur te plaatsen?

De voordelen van een aluminium deur

Wanneer we naar het verschil tussen aluminium en stalen deuren, is deze op het eerste oogopslag niet eens goed te zien. De verschillende deur hebben namelijk ontzettend veel overeenkomsten! Echter zijn we ontzettend fan van aluminium binnendeuren, deze hebben namelijk ontzettend veel voordelen:

  • De deuren van aluminium zijn goedkoper dan stalen deuren
  • Een aluminium binnendeur is lichter dan een stalen deuren
  • Aluminium heeft minder onderhoud nodig dan hout of staal
  • Je hebt bij aluminium de keuze uit veel rankere profielen dan bij staal
  • Het aluminium roest niet

Wil jij graag een aluminium binnendeur? Kom dan eens langs in onze winkel en laat je informeren door onze adviseurs!