Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat zijn al jaren populair in vele interieurs en dat is niet voor niets! Rolgordijnen zijn nog steeds trendy, zeer geschikt voor iedere ruimte en beschikbaar voor elk budget. Met dit type raamdecoratie kun je spelen met het licht, makkelijk zorgen voor privacy en de warmte controleren. En dat allemaal met gevoel voor stijl!

Soorten rolgordijnen

Voor de slaapkamer is een verduisterend rolgordijn ideaal, voor de woonkamer is een transparant rolgordijn perfect. De juiste transparantie zorgt voor prachtig gefilterd daglicht. Een rolgordijn is de perfecte raamdecoratie voor ieder recht raam. Daarom kunnen wij ook voor jouw ramen rolgordijnen op maat maken; van draaikiepraam tot dakraam en van groot tot klein raam! Er zijn veel soorten trendy rolgordijnen die wij voor jou op maat kunnen maken:

  • Transparante & basic rolgordijnen | de basic rolgordijnen op maat zijn er voor ieder budget. Dit zijn rolgordijnen met hippe stoffen en mooie kleuren maar zonder poespas. Deze rolgordijnen laten dus ook, afhankelijk van de stof, daglicht door. Perfect voor in je woonkamer voor als je toch iets meer privacy wil zonder dat het direct donker is!
  • Duo rolgordijnen | deze gordijnen zijn dé perfecte combinatie van een standaard rolgordijn en de jaloezie. Deze vorm van raamdecoratie is dus ontzettend veelzijdig en zijn geschikt voor de meeste ruimtes. Hoewel transparantie de belangrijkste factor is bij duo rolgordijnen, is dit niet de enige mogelijkheid. Door een verduisterende stof te kiezen voor de niet-transparante banen kun je een bijna geheel verduisterend gordijn creëren. Zo kun jij de mate van licht / donker en privacy perfect regelen!
  • Verduisterende rolgordijnen | door een speciale coating aan de achterkant van de stof houden verduisterende rolgordijnen zowel daglicht als warmte buiten. Wanneer je het gordijn helemaal afrolt, laat het doek geen licht door. Aan de zijkanten kunnen echter wel lichtkieren ontstaan, maar met behulp van zijgeleiding kun je een kamer volledig verduisteren. Perfect voor de slaapkamer of kinderkamer!
  • Dakraam rolgordijnen | speciaal geschikt voor jouw dakraam. Een dakraam rolgordijn wordt geleverd met zijgeleiders. Hierdoor blijft de stof en de onderlat van het gordijn tegen het raam aan zitten. Heb jij dakramen in jouw slaapkamer of werkkamer? Dan zijn deze rolgordijnen de ideale oplossing!
  • Bamboe rolgordijnen | ook wel geweven hout genoemd. Deze rolgordijnen zijn één van de trends van dit moment op het gebied van raamdecoratie. Het is een natuurproduct wat zorgt voor een prachtige filtering van het daglicht. Wij zijn benieuwd of jij net zo enthousiast bent als wij zijn!

Rolgordijnen op maat kunnen bovendien goed gecombineerd worden met overgordijnen. Wij helpen jou graag bij het maken van de perfecte combinatie!

Ontdek onze overgordijnen

Stoffen & materialen

Kies voor een stof met een mooie textuur, een trendy dessin of een warme kleur; de mogelijkheden zijn eindeloos! Stoffen moeten niet alleen goed met jouw interieur matchen maar jouw rolgordijnen op maat moeten ook praktisch zijn. Daarom zijn er verschillende vochtbestendige stoffen die ideaal zijn voor bijvoorbeeld de keuken en de badkamer. Ook kunnen wij rolgordijnen op maat maken die zijn behandeld met een speciale coating waardoor de rolgordijnen warmtewerend zijn. Deze coating reflecteert het daglicht en houdt daarmee de warmte buiten. Kies je voor een basic rolgordijn op maat? Kies dan voor een lichte gordijnstof; deze stof houdt meer warmte buiten dan een donkere variant.

Elektrische bediening

Rolgordijnen op maat kunnen ook worden geleverd met slimme elektrische bediening. Voor elektrische rolgordijnen op maat zijn er verschillende opties. Neem bijvoorbeeld de pull motor van Zonnelux: een unieke elektrische bediening die enkel bij rolgordijnen en duo rolgordijnen verkrijgbaar is. De pull motor bedien je met een afstandsbediening of app. Het is ook mogelijk de rolgordijnen te bedienen met de pull functie; je trekt kort aan de ketting of bedieningstang om het rolgordijn omhoog of omlaag te bewegen. Met Luxaflex® Powerview® stel je jouw raamdecoratie eenvoudig in naar jouw persoonlijke voorkeuren en kun je jouw rolgordijnen aan laten sturen door het draadloze systeem. Hiermee creëer je heel gemakkelijk de perfecte lichtinval met dagelijks gemak. Zo blijkt maar weer; rolgordijnen zijn nog helemaal van nu!

Meer info over Luxaflex® Powerview®

Ambacht

Prachtige stoffen vormen de basis voor alle collecties rolgordijnen. Rolgordijnen op maat voegen daarom altijd extra sfeer toe aan jouw interieur. Maatwerk vraagt om vakmanschap en daarom werken wij alleen samen met de beste merken. Hierdoor weten wij zeker dat wij jou de beste kwaliteit en service kunnen bieden! Een rolgordijn moet perfect passen voor je raam, of je het nu op of in het kozijn plaatst. Om zeker te weten dat de rolgordijnen passen, komen wij graag bij jou thuis om de raambekleding in te meten. Op deze manier kunnen wij goed bepalen hoe groot de rolgordijnen exact moeten zijn. Ieder rolgordijn is maatwerk, geen enkel raam of kozijn is gelijk. Met rolgordijnen op maat zorgen wij ervoor dat jij niet meer zelf je rolgordijn hoeft bij te knippen. Zo streven wij naar het beste resultaat voor elke ruimte!

Reiniging & onderhoud

Het beste onderhoud is preventief onderhoud! De snelste en meest eenvoudige manier om je rolgordijn weer stofvrij te maken, is met een plumeau of door het stof eraf te zuigen met de zachte, ronde borstel van je stofzuiger. Luxaflex® maakt rolgordijnen op maat die met een speciale Dustblock® coating zijn behandeld. Deze coating zorgt ervoor dat jouw rolgordijnen antistatisch, vocht- en vuilafstotend zijn. Hierdoor kun je jouw rolgordijnen eenvoudig reinigen en in perfecte conditie houden. Rolgordijnen met deze coating zijn hierdoor ook uitermate geschikt voor badkamers en keukens.

Hippe merken

Bij Boer Staphorst werken wij voor rolgordijnen op maat samen met meerdere trendy merken. Er is dus altijd wel een merk wat past bij jouw stijl en wensen! Het merk Decosol staat voor eigentijdse raamdecoratie voor alle gangbare ramen en interieurs, voor ieder budget. Luxaflex® is een al jaren een gevestigd merk op het gebied van raamdecoratie. Dit merk biedt innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit. Bovendien staan Luxaflex® erop om elk product afzonderlijk met de hand te maken. Inside Blinds is een puur Belgisch designproduct dat volledig in eigen ateliers ontworpen en vervaardigd wordt met de beste Belgische stoffen. Samen met de designers en technische specialisten van dit merk verzekert Inside Blinds de hoogste kwaliteit mét garantie. Nog een absolute specialist op het gebied van rolgordijnen op maat is Zonnelux. De rolgordijnen van dit merk worden altijd van de beste materialen op maat gemaakt. Zonnelux maakt haar producten in eigen Europese fabrieken waar ieder product deels met de hand wordt gemaakt. Met de producten van al deze moderne merken weten wij zeker dat wij jou de beste kwaliteit en service kunnen bieden!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij snappen als geen ander dat het lastig is om een keuze te maken. Wij helpen je daar graag bij! Kom eens langs in onze winkel of stel hieronder je vraag aan onze specialisten. Zo vinden wij samen met jou de perfecte raambekleding voor jouw woning!

filter en sorteer