Paneeldeuren

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe deur, kan het maar zo zijn dat je bij een paneeldeur uitkomt. Dit is een deur die uit verschillende ‘vlakken’ bestaat. Hierbij heb je ontzettend veel mogelijkheden. Er zal dus ongetwijfeld een deur tussen zitten die perfect bij jou past!

Een echte paneeldeur

Kenmerkend aan een paneeldeur is de opbouw. De deur bestaat namelijk uit verschillende panelen, die tussen verticale stijlen en horizontale regels liggen. Vaak liggen de onderdelen op verschillende hoogtes, waardoor er dieptewerking in de deur ontstaat. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de paneeldeur met een glasdeur te combineren. Een vlak van de deur wordt dan vervangen door een glasplaat, waardoor bijvoorbeeld de woonkamer een stuk ruimtelijker zal ogen.

Paneeldeuren in elke stijl

De paneeldeuren zijn in allerlei verschillende stijlen te vinden, van klassiek tot modern, allemaal met een unieke look! Zo heeft een klassieke deur bijvoorbeeld veel details en luxe profielen. Een deur met een moderne look daarentegen heeft weinig poespas op de deur, maar juist sobere profielen en een strak uiterlijk. Waar je een paneeldeur ook wilt plaatsen, in een landelijke ruimte, of juist een in een zakelijk interieur, het kan allemaal!

Wil jij graag een paneeldeur? Kom eens langs in de winkel, onze deurspecialisten helpen je graag! Heb je van tevoren al een vraag? Stel deze dan hieronder!

filter en sorteer